Dressed by LaDress

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Als aanvulling op de bestaande collectie komt LaDress dit najaar met een heerlijk, tijdloos en supercharmant wikkeljurkje. Een fabulous wikkeljurkje dat het vrouwelijk silhouet, dankzij haar diagonale lijnen en soepel vallende stof crêpe de chine, nog eens extra verfijnd omlijst.

Afbeelding verwijderd door redactie

De nieuwe LaDress wikkeljurkjes zijn verkrijgbaar in een fijn kleurpalet van zwart, bruin, groen en grijs. LaDress-fans zullen deze sublieme nieuwkomer binnen de al zo populaire collectie, dan ook van harte verwelkomen als een gorgeous aanvulling.

Aankleden wordt eenvoudiger dan ooit... Geen tranen meer terwijl je voor de kast staat, want met dit soepele wikkeljurkje kun je echt alle kanten op. Zo kun je desgewenst de hals hoog sluiten, om bijvoorbeeld een zakelijke of preppy uitstraling te verkrijgen. En voor een heerlijke glamorous look, kun je het jurkje met een geraffineerd diep decolleté dragen. Mix & match naar hartelust met leuke accessoires, tot dat je telkens weer de look hebt die op dat moment perfect bij jou past!

Afbeelding verwijderd door redactie

LaDress is uitsluitend online verkrijgbaar via: www.ladress.com Iedere bestelling wordt in een luxe cadeauverpakking bezorgd en kan kosteloos geretourneerd worden.