Duizenden DUO's in Amsterdam

Mode & trends door Redactie Ze.nl

DUO is ideaal voor fashionista's, fast business women en High Street-modeliefhebbers. Van super basics, business boots tot hot heavenly heels. Van zwart of bruin tot dieprood, dennengroen of roze suède. Simpel en strak uitgewerkt of juist die must-haves met opvallende veters, riempjes en kwastjes: DUO heeft het allemaal. Voor de onweerstaanbare uitstraling worden de mooiste Italiaanse leersoorten gebruikt. Alle modellen zijn traditioneel vervaardigd, kwalitatief hoogwaardig, gedetailleerd en met de hand afgewerkt.

Fitting Angels

Bij DUO vind je vele duizende paren laarzen. Ze hebben 33 eye-catching styles in 21 perfect passende kuitmaten. Ze staan voor je klaar in de DUO Amsterdam Fitting Room en je kunt ze allemaal passen. DUO 'Fitting Angels' staan je bij in je stijlkeuze en meten de ideale maat aan. Het resultaat? In de Amsterdam Fitting Room vindt iedere vrouw haar ultieme laarzen. In de winkel bestellen de 'Fitting Angels' jouw perfect passende laarzen online, je rekent af en vervolgens worden je DUO's op maat thuis of op het werk bezorgd.


Droomlaarzen

De Amsterdam Fitting Room is DUO's nieuwste stap in service. Het is de schakel tussen on- en offline winkelen en biedt het beste van twee werelden. Dankzij het Fitting Room concept kan alles worden gepast. Er gaan geen modellen de winkel uit, dus is er nooit meer iemand die er net voor jou vandoor gaat met 'jouw' droomlaarzen. Bovendien, je voelt meteen die unieke pasvorm.

DUO Amsterdam Fitting Room vind je aan de Nieuwezijds Voorburgwal 314. De modellen die vanaf 150,00 euro te krijgen zijn, kun je ook op internet bestellen. Ga voor meer informatie naar www.duoboots.nl