Feestelijk zwart bij Livera

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Strass-steentjes, linten en chiffon geven kleding een rijke uitstraling. Dat moet Livera ook gedacht hebben bij het ontwerpen van de kerstcollectie lingerie. De zwarte en donkerpaarse bh's, bustiers en hemdjes in deze collectie zijn voorzien van een afwerking die je net dat beetje extra glitter & glamour geven. Een bustier met strass en vetersluiting kan daardoor gecombineerd worden met een stoere spijkerbroek, maar ook met een chique pantalon.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Sommige setjes in de Livera-kerstcollectie zijn voorzien van verstelbare bandjes, zodat je ze bijvoorbeeld kruislings of als halter kunt dragen. Vervolgens is aan jou de keuze of je de bandjes onder de feestkleding laat zien of juist verbergt. Omdat de meeste setjes zijn uitgevoerd in basic zwart is het combineren met een feestelijke outfit meer dan makkelijk.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De Kerstcollectie 2007 bestaat niet alleen uit lingerie, maar ook uit nachtmode en homewear. Ook bij de nachthemden, huispakken en pyjama's voert de kleur zwart de boventoon. Maar er zijn ook slipdresses en dusters in donkerblauw en grijs. De uitvoering in satijn geeft deze kledingstukken een luxe, winterse uitstraling. In de homewear-collectie, die bestaat uit onder andere huispakken en badjassen, zorgen zachte materialen zoals flanel, fleece en velours voor warmte en comfort.

Meer informatie: www.livera.nl