ALTEREGO: trendwatchers en designers

Mode & trends door Redactie Ze.nl
ALTEREGO: Drie verschillende mensen die werken als trendwatchers en designers. Met uiteenlopende internationale merken in de mode- en schoenenbranche op hun cv?s. 
 
Ze komen van ArteZ en de Design Academy en studeerden van productdesign tot aan modevormgeving. Van Amsterdam tot Lieshout en van Tiel tot Parijs: overal hebben ze zich gevestigd.

Het zijn de kinderen die alles al vroeg in de gaten hadden. Degene die het van de andere kant bekeken. Die nagekeken werden omwille van hun opvallende uiterlijk om vervolgens als inspiratiebron te dienen. Ze zijn ambitieus, vindingrijk en open minded. Zo moeten ze ook zijn om ver te komen.
 
 
Boven dat alles, wijden ze hun leven aan hetgeen ze het meeste bezighoudt: fashion en trends. Hun toewijding werpt vruchten af want ze behoren tot de generatie van waaruit de creativiteit van morgen ontstaat.
 
Ze zijn constant bezig met de wereld om hen heen. Ze reizen de wereld over op zoek naar vernieuwing. Ze bestuderen vele magazines en blogs. Ze zijn analytici die werken met beeld en gevoel. Ze vertalen de ideeën van de tijd, zodat iedereen het kan begrijpen. 
 
Elke week zorgen ze voor nieuwe inspiratie. Ieder vanuit zijn eigen persoonlijkheid, achtergrond en stijl. Ze zullen je vertrouwen geven en je helpen om de nieuwste trends naar jezelf te vertalen. Ze kiezen niemands kant en zullen er altijd voor je zijn.
 
Samen zijn ze ALTEREGO.