Soepele stoffen voor vrouwelijke outfits

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Baccara

Het zwart en wit-thema heeft als inspiratiebron 'Baccara', het Spaanse zangduo waarvan de een altijd in het wit gekleed optrad en de ander in het zwart. SPS Superstar combineert zwart en wit in opvallend grote dessins. Tunieken met grote bloemenprints en jurkjes met grafische dessins zijn deze zomer must-haves.

Pompidou

'Holly Hobby' is de inspiratie geweest voor kleine dessins en zachte kleuren in het zomers thema 'Pompidou'. Patchwork, provinciale paisley prints, gehaakte details en bandjes worden in de kleding verwerkt. De kleuren zijn waterig en poederachtig ondersteund door de sterke steunkleuren grape en cherry. Schortachtige vormen, ballonmouwen, kieltjes en andere details zorgen voor een speels effect. De nieuwe strokenrok past in dit jonge en fantasierijke beeld.

La Terrazza

Een fris zomers thema in de collectie van SPS Superstar is 'La Terrazza'. Veel vrolijke kleuren die uni in een kledingstuk worden gebruikt. Geel is een belangrijke kleur voor deze zomer 2008. Het thema 'La Terrazza' biedt een stijl die zowel geschikt is voor het werk als voor een drankje op het terras. Door de eenvoud van de kleuren is het combineren met andere thema's uit de Summer Collection van SPS Superstar goed mogelijk.

Poolside Chic

'Poolside' is een zomers thema vol prints. Heerlijk flaneren over de boulevard en loungen bij 'the pool' in een outfit van zwierige stoffen en luchtige materialen. Daar draait het in 'Poolside Chic' om. Zomerse zwierige jurken, wijde rokken en linnen broeken zorgen voor een trendy chic SPS Superstar High Summer Collection 2008.

SPS Superstar ontwerpt sinds 1972 uitdagende collecties waarin trends voor vrouwen op een unieke manier vertaald worden. SPS Superstar heeft in Nederland 79 winkels. SPS Superstar breidt nu ook uit naar het buitenland met de reeds gemaakte start in Denemarken en Duitsland. Ga voor meer informatie naar www.sps-superstar.nl