Flaneer in Julia's jurkjes!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Julia (Kim Pieters), Pia, (Tina de Bruin), Jacqueline (Myrianne van Reeden) en Marjolein (Peggy Vrijens) zijn samen een Bed & Breakfast begonnen in het Argentijnse Buenos Aires. In seizoen één konden we al kennismaken met de meiden en stonden de persoonlijke levens aardig onder druk. In seizoen twee wordt dat alleen maar erger. De onderlinge vriendschap en het voortbestaan van het pension komt zelfs in gevaar.

Vanzelfsprekend zit iedereen die van een beetje intrige en emotie houdt elke maandag aan de buis gekluisterd. Maar niet alleen het fijne spel, de verhaallijnen en heerlijk zonnige sfeer maken Julia's Tango een must om naar te kijken. De serie en de dames staan bekend om de prachtige jurkjes die geen scène hetzelfde lijken te zijn. Wat zomerjurk betreft, is Julia's Tango de Nederlandse Sex & The City!

Afbeelding verwijderd door redactie

Kledingketen Steps heeft handig ingespeeld op de fladderende jurkentrend en lanceerde begin dit jaar een Julia's Tango Limited Collection. De twintig jurkjes uit deze collectie werden zo positief ontvangen, dat deze nu gezelschap krijgen van zes extra exemplaren die zelf ook te zien zijn in de serie.

De zes nieuwe kleedjes worden gedragen in de laatste afleveringen van de serie, waarvan de opnamen in Argentinië recentelijk zijn afgerond. Julia's Tango is tot en met 19 mei nog elke maandagavond om 21.25 uur te zien op NET 5. De dag na elke uitzending zijn de nieuwste jurken verkrijgbaar in geselecteerde Steps winkels.


Afbeelding verwijderd door redactie

De verkooppunten en meer informatie over de Julia's Tango Limited Collection en de zes nieuwe ontwerpen vind je op de website van Steps.