Yolanthe's Choice

Mode & trends door Redactie Ze.nl

"Lingerie draag ik op de eerste plaats voor mezelf. Ik ben er echt dol op. Belangrijk aan lingerie is dat het lekker zit én dat het mooie en bijzonder is", legt Yolanthe uit. De verleidelijk en uitdagende panterlook die we in de lijn Animal Seduction tegenkomen past dan ook helemaal bij haar. "De bustier vind ik zelfs zo mooi, dat ik 'm als top op mijn jeans of onder een slank jasje draag."


De trendy Rainbow-collectie kun je niet vergelijken met haar vorige keuze. Maar Yolanthe vindt het heerlijk om 'op een luie zondag te relaxen in kleding die gewoon lekker zit'. "En in combi met een lage jeans staat het ook nog eenslekker pittig als ik uitga. Zeker als die grappige, felgekleurde tekstjes op de boxerrand net zichtbaar worden!" Daarnaast gaat haar enthousiasme uit naar de lage boxer in combi met een racerback hemdje.


Deze maand kiest Yolanthe voor Black & White Summer. "Een mix van meisjesachtige details in sexy onderkleding. Schattig, sexy en verleidelijk! Het broekje draagt super. Ook tijdens het slapen..." In deze lijn domineren strakke, grafische elementen. Yolanthe kiest hier vooral voor de stoerdere varianten. Zoals een wit setje van ultrazachte microvezel waarin een diepzwart streepjesmotief is gebreid. Het subtiele kartelkantje maakt het extra romantisch. De zomerfavoriet is een padded bh met een lage hipster. En dan is er ook de sexy shortama. Zou Yolanthe het hoofd van Jan Smit op hol brengen met deze verleidelijke variant op de vijftiger jaren babydoll.


Op zoek naar een leuke bikini of fijn badpak? In mei presenteert Yolanthe On the beach. Triangelbikini's, halter- en beugelbikini's, badpakken en trendy beachwear komen we in deze collectie tegen. Yolanthe weet meteen wat ze kiest. Zij gaat voor de diepzwarte semikini, die deze zomer helemaal hot is, met haltertop, laag decolleté en een laag heupbroekje. "Deze semikini wil ik mee naar Ibiza. het is de perfecte mix tussen stoer en sexy!"


De roots van Yolanthe liggen op Ibiza. Dat zien we dan ook terug in de collectie die in juni in de winkels ligt. "Ibiza is een eiland van uitersten. Net zoals ikzelf. Enerzijds supervrouwelijk en stoer, anderzijds zacht en natuurlijk. In de Patchwork-lijn vind ik alles terug." Zij kiest voor een triangelbikini in vrolijke en sterke kleuren, zoals army, aqua en lime. Leuk detail is de 'Y', geborduurd met kleine steentjes in kleuren coral en army. Vrolijke bloemendessins versierd met pailletten geven een vette knipoog naar de flower power!

Yolanthe's Choice is exclusief verkrijgbaar bij Livera. Ga voor meer informatie naar www.livera.nl