Judith Osborn is terug!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Na een zware tijd vorig jaar, waarin haar man Robert overleed en hun kledingbedrijf failliet ging, is Judith Osborn nu weer helemaal terug. Ze ontwierp samen met zakenpartner Peter Blokker een exclusieve én betaalbare zomercollectie onder het motto 'Judith Osborn loves Cool Cat'.

Het is een zomers assortiment dat naast t-shirts met bekende rake teksten zoals I'm the best, f#ck the rest onder andere bestaat uit sweaters, rokjes en jurkjes. De prints zijn opvallend. Zo zijn er bijvoorbeeld pop art-achtige afbeeldingen van Judith zelf, maar ook patronen van handgranaten en tanks in lieflijk roze. Er zijn 45 items in verschillende kleuren. Het is een brutale, vrolijke en vrouwelijke collectie geworden, en natuurlijk pittig, op Judiths eigen wijze! Wat te denken van teksten als Maffia Meisje en Sex is my religion, let's pray?

Afbeelding verwijderd door redactie

Tanktops, korte broekjes voor op het strand of in de sportschool en bijpassende sweaters, maar ook spijkerbroeken en jeansrokjes ontbreken niet. Stuk voor stuk zijn het uitgesproken items die zijn voorzien van leuke details, zoals ceintuurs met neon gespen of het kenmerkende zwart-witte elastiek met de naam van de ontwerpster er duidelijk in verwerkt. Ten slotte is er nog ondergoed in dezelfde rebelse stijl. Een tanktop of shirt heb je al vanaf ¤14,95 en een bloesje of sweater met capuchon voor ¤29,95.

Judith zit niet stil: ze heeft plannen voor het ontwerpen van nieuwe kledingcollecties, maar ook van schoenen, tasjes, geuren en zelfs behang. Een complete Judith-lifestyle lijkt in de maak te zijn. Het ziet er dus naar uit dat deze pittige blondine nog wel even van zich laat horen!

Kijk voor meer informatie op www.judithosborn.com.


Afbeelding verwijderd door redactie