Golddigga: voor stoere meiden

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De collectie wordt gekenmerkt door nieuwe en prachtige opvallende tinten. Felroze, helder donkerblauw, bladgroen, violet en - dé kleur van dit seizoen - donkerpaars geven de outfits een spannende uitstraling. Ook aan de romanticus is gedacht, zo komen vrolijke bloemetjes- en lieve hartjespatronen in overvloed voor op stoere hoodies en vesten. Daarnaast is er ook plaats voor Japanse-invloeden en military glamour die zich uiten in opvallende prints.

Fun

Natuurlijk straalt de Party kleding weer veel fun uit. Genoeg keuze dus voor een wilde avond dansen met vriendinnen. Ga stoer gekleed in één van de T-shirts met unieke prints of pailletten en baggy pants met legerprints. Of steek je als een echte femme fatale in een glamourous jurkje met innovatieve details zoals korset baleinen, glanzende Lurex stroken en glitters.

Comfortabel

Hip, functioneel en warm is waar het om draait bij de buitenkleding van Golddigga. De jassen van dit seizoen zijn namelijk niet alleen heel lekker warm maar ook helemaal volgens de laatste trends van dit moment. Soepel vallende parka's met fleece, lange en korte houtje-touwtje jassen en bonte bomber jacks zorgen voor die unieke Golddigga-uitstraling.

 Mode