Heel Condoms

Mode & trends door Anouk

Heb je een leuk feestje in de planning, maar geen geld om nieuwe schoenen te kopen? Met Heel Condoms heb je zo een ander paar schoenen. Ideaal om je schoenencollectie mee uit te breiden!

De voordelen

Heel Condoms geven je basic pumps een opkikker en hebben vele voordelen. Je kan de Heel Condoms met je outfit mixen en matchen, ze zijn gemakkelijk te dragen en mee te nemen op reis (scheelt een hoop ruimte in je koffer in plaats van al die verschillende schoenen!) en bovendien beschermen ze je hakken tegen schade. Ook niet onbelangrijk: ze zijn herbruikbaar!

Hoe werkt het?

De Heel Condom doe je om een basic pump in een effen kleur. Je schuift het condoom om je hak. Doe dit wel voorzichtig, want gebruikte schoenen en versleten hakken kunnen ervoor zorgen dat het condoom scheurt. Door het elastiek, dat je onder je voet plaatst, blijft het condoom goed zitten. Zie hieronder een paar voorbeelden:


Lichtroze condoom met drie bloemen van chiffon, $ 20,- (€14,14)


Condoom van zwart suède met veren, $ 39,- (€27,58)


Paars leren condoom met mooie strik, $ 25,- (€17,68)


Er is helaas (nog) geen winkel in Nederland die de Heel Condoms verkoopt, maar ze zijn wel online te bestellen via www.theheelcondoms.com.

Wat vind jij van de Heel Condoms?