Lingerie om van te houden!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Ik wil een mooie, ronde buste!

Door gebruik te maken van Lovable's Dual Beauty System biedt de Millennium Supreme lingerie niet alleen comfort en ondersteuning daar waar nodig is, maar geeft dit fijne lingeriemerk ons ook nog eens een mooie ronde buste.

De Millennium Supreme beha ondersteunt en modelleert. Hierdoor voelt het niet alleen erg comfortabel aan, maar oogt het ook nog eens mooi en verleidelijk. En dat willen we allemaal, toch? De nieuwste Lovable Millennium Supreme lingeriecollectie bestaat uit een voorgevormde beha met beugel en eentje zonder beugel. De cups van beide modellen zijn gevoerd met een bi-elastische jersey die zeer flexibel en zacht aanvoelt en voor een optimale pasvorm zorgt. De padding zorgt voor een licht verhullend effect.

De Lovable Millennium Supreme voorgevormde beugelbeha is verkrijgbaar in cup B t/m E in de kleuren zwart, parelmoer en skin en kost ¤ 31,95.


Geen randjes van je slip te zien!

Geen enkele vrouw wil dat de randjes van haar slip zichtbaar zijn onder haar kleding. Met een prachtige slip uit de Millennium Supreme collectie hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken!

De slips zitten als een tweede huid. De banden zijn zeer elastisch en sluiten mooi aan. Hierdoor blijft je underwear zelfs onzichtbaar onder een strakke jurk. De slips in de Millennium Supreme collectie lopen van de kleinere tot grote maatjes. Kies bij iets bredere heupen voor een hogere slip, want Lovable zorgt ervoor dat je er altijd op en top vrouwelijk uitziet! Vooral in combinatie met de Lovable Millennium Supreme beha vormt het geheel een ogenstrelend setje. Maar je kunt de slip natuurlijk ook los kopen.

De Lovable Millennium Supreme slip (S t/m XXL) is verkrijgbaar in de kleuren zwart, parelmoer en skin en kost ¤ 14,95.