WIN: Schoenen van Rockport

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Rockport brengt de nieuwe XCS modieuze en makkelijk draagbare schoenen voor de actieve moderne vrouw op de markt. Van eersteklas zachte materialen in moderne styling. Maar het allerbelangrijkste: voorzien van de technische trucs uit de outdoor-wereld.

Rockport besteedt met deze nieuwe lijn aandacht aan de trendgevoelige vrouw met een actieve levensstijl, die de hele dag on the move is, maar wel comfort wil. Goed gekleed en toch relaxed genieten als je voeten uren draaien. Ideaal voor een weekendje weg of een dag winkelen en toch modieus voor de dag komen. Sportswear geïnspireerde styling met outdoor kenmerken gemengd met een kosmopolitische look.


WIN!

Vrouw.nl mag vijf paar schoenen van Rockport ter waarde van ¤100,- weggeven. Geef, om kans te maken op deze prijs, het goede antwoord op de volgende vraag:

In welke maten zijn de schoenen van Rockport verkrijgbaar?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Rockport" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 21 september 09.00 uur.