Eindelijk de perfecte broek?

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Altijd als ik een broek ga kopen, kom ik chagrijnig thuis. Of ze zijn te kort of ze zijn te smal of ze zijn te lubberig. Mijn lijf leent zich niet voor een 'algemene' broek. En ik ben niet de enige vrouw die dat probleem heeft. Maar de Audrey belooft al je dromen over de perfecte broek waar te maken. Het is een broek die je figuur flatteert, imperfecties camoufleert en die zit zoals de perfecte broek zou moeten zitten. Comfortabel, slank en modern.

Dankzij een supergeraffineerde styling is de Audrey de ideale broek voor vrouwen met natuurlijke rondingen. De elegant verhoogde, en nu zo hippe, taille zorgt er mede voor dat de buik nog platter oogt. En, niet onbelangrijk, de bilpartij wordt mooi rond gevormd. En alles zonder ook maar één concessie te doen op het gebied van draagcomfort.


Of je nu naar kantoor gaat of naar een feestje, de Audrey kan overal bij. Met een mooie hak en een glittertop of een nette blazer of sportieve sneakers: de Audrey kan elke combinatie aan. De ideale broek dus voor de drukbezette vrouw die zich geen tijd gunt om uren voor de kledingkast te staan om de juiste combinatie uit te zoeken.

De Audrey is er in twee varianten: een elegante basisvariant of een glamorous stras-variant. Bij deze laatste zijn de achterzakken versierd met een fraaie stras-decoratie. Ook kun je kiezen uit een smalle pijp of een straight leg. De Audrey is verkrijgbaar in de kleuren zwart, choco, marine, zand, indigo denim en zwarte denim. Zo kun je precies selecteren welke kleuren bij jouw persoonlijke stijl passen.


Het beste nieuws heb ik voor het laatst bewaard. Want ken je die situatie: je hebt ein-de-lijk de perfecte broek gevonden, maar dan slijt hij of raakt hij uit de mode. Kun je weer opnieuw beginnen met die vreselijke zoektocht naar de perfecte broek. Maar de Audrey heeft dat probleem ook voor eens en voor altijd verholpen: de droompantalon blijft binnen de collecties en wordt aangevuld met modieuze kleuren en wassingen. Als dat geen goed nieuws is?!

Kijk voor verkoopinformatie op Josbles.nl