T-shirts met een pakkende tekst!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
I'm incognito, can you tell

Dit is één van de pakkende teksten die Chinouk op haar t-shirts zet. En of je nu gaat voor een t-shirts met lange mouwen, korte mouwen of een hemdje: Chinouk heeft voor elk wat wils en in alle kleuren.




Wat erg leuk en apart is aan de site van Chinouk, is dat ze op haar blog verteld over het ontstaan van de t-shirts. Zo maakte ze bijvoorbeeld een t-shirt over Harry Potter met de tekst: Fuck Harry Potter, Ron is way cuter!. Op haar blog verteld ze waarom ze juist die tekst heeft gebruikt: "Ik vind dat Harry maar enge, dunne, Engelse lipjes heeft en dat gezeur over dat litteken heb ik nu ook wel gehoord. Zo schattig is hij nu ook weer niet. Wat mij betreft wordt zijn beste vriend Ron zijn grote concurrent en zal hij alle meisjes van Harry afpakken, zoals alleen a true wizard zou kunnen."

En dat wij niet de enige zijn die Chinouk Tees hebben ontdekt, is binnenkort te zien in Nederlands langstlopende soapserie Goede tijden, Slechte tijden! Dus let goed op, misschien zie je jouw eigen shirt wel voorbij komen! In de webshop van Chinouk Tees zijn alle t-shirts te zien én natuurlijk te bestellen. De prijzen zijn ook erg fijn. Want voor nog geen twee tientjes heb je al zo'n geweldig t-shirt. Gauw kijken (en kopen) dus!