UGG's helpen je de winter door!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Een stukje geschiedenis

Het succes verhaal van UGG Australia begon in 1978, toen Brian Smith een jonge surfer uit Australië, een tas vol met de comfortabele laarzen meenam naar Amerika. Al snel raakte de UGG's populair bij de surfers in California en begon het merk te groeien. Het Amerikaanse bedrijf Deckers Corporation heeft UGG Australia overgenomen in 1995 en positioneerde het merk als high-end luxury footwear brand. Toen Oprah Winfrey de UGG's opnam in haar welbekende Oprah´s Favorite Things list ging het snel. UGG wordt wereldwijd inmiddels verkocht in 42 landen en groeit ieder jaar explosief.

Pantoffels

Het is december, je wordt wakker en het is nog donker en ijskoud buiten. Je laminaat is er deze nacht ook niet warmer op geworden en een verwarming die automatisch aanslaat is een luxe die je je niet kunt veroorloven. Het is dus ijs- en ijskoud in je slaapkamer. Stel je nou toch eens voor dat je dan van die heerlijk warme Uggs aan je voeten hebt. Gelukkig zijn deze er ook in een pantoffelversie, zodat dit geen droom hoeft te zijn, maar werkelijkheid op deze bitterkoude morgen.


Casual de dag door

Ik kende alleen de boots van Uggs, maar ze gaan nog een stapje verder. Ze hebben ook lage schoenen, uiteraard gevoerd met hun welbekende comfortabele sheepskin. Fans van ballerina's kunnen deze nu dus ook in de winter zonder mankeren dragen. Ze komen in verschillende uitvoeringen, waaronder luipaardprint! Maar ook als je niet van ballerina's houdt, maar wel graag lage schoenen draagt, dan hebben ze nog meer keus!


Boots

Maar natuurlijk ontbreken ook de laarzen dit seizoen niet. Of je nu gaat voor het basismodel, een hippe zilveren boot of een elegante sleehak: UGG's heeft het dit seizoen allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de Nolita Raya, een zeer vrouwelijke laars die perfect staat onder een spijkerbroek of rok. Maar ook onder een jurk zal deze laars prachtig staan. Ga je liever voor een stoerdere laars, dan is er ook keus genoeg!





De collectie van UGG Australia is komend seizoen dus zeer compleet en alles gemaakt van de comfortabele sheepskin. Ieder item uit de nieuwe collectie is stylish, fashionable en cold weather proof. Spannende kleuren, prints, opvallende designs en high fashion boots zijn kenmerkend voor UGG Australia Fall/Winter 2008. Ik ben om: ik wil UGG's!