WIN: Leuke schoenen van Kroten

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De Spring/ Summer Collectie 2009 mengt sportswear geïnspireerde styling met comfort en veiligheid. Het maakt dé perfecte schoen voor vakantie en vrije tijd. Door de best mogelijke pasvorm en verstelmogelijkheid, bij zowel de hiel als op de wreef, is de schoen geschikt voor iedere voet. Vooral liefhebbers van buitensport activiteiten zullen met Kröten weglopen, want ze zijn stevig én licht. Wegglijden is er niet meer bij dankzij de duurzame rubberen inlegstukken. Door de comfortabele inlegzool wordt het zweet vanzelf opgenomen en afgevoerd. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten: zonder, maar ook met een neoprene sok voor extra isolatie en bescherming.


WIN!

Vrouw.nl mag drie paar Kröten-schoenen ter waarde van ¤ 44,95 weggeven. Geef, om kans te maken op deze leuke prijs, antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel verschillende bewegende beelden van Kröten verschijnen er op de website van Propét? (Zie de website voor het antwoord!)

A) 11
B) 13
C) 2
D) 8

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Kröten" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 11 mei 09.00 uur.