Fotoreportage: de perfecte beha dankzij Triumph

Mode & trends door Rosanne

Ken je dat moment waarop je thuis komt en ein-de-lijk die beha uit kunt doen? Zo voelt ultieme bevrijding en genot. Maar het zou natuurlijk nog fijner zijn om gewoon een beha in de juiste maat te scoren. Maar wat ís jouw maat? Triumph helpt!

Het is vroeg op de avond wanneer stagiair-redactiZe’s Kimberly en Rosanne met nog veertig bloggers aankloppen bij de winkel van Triumph in Nijmegen. Subtiel ruik je nog de regen die op het plaveisel gevallen is. Er is een rode loper die de winkel inleidt en de tientallen vrolijk kwetterende dames volgen het rood naar binnen. Daar worden ze begroet door lieve en spontane medewerkers van Triumph die de toch ietwat vermoeide reizigsters verwelkomen met veel hapjes en nog meer drankjes. Daar werden we erg blij van!  
De verkeerde beha

“Wisten jullie dat tachtig procent van de vrouwen de verkeerde behamaat draagt?”, vraagt een shopeigenaar van Triumph aan het publiek. De bloggers kijken allemaal redelijk verbaasd. Kimberly en Rosanne vragen zich af of dat ook voor hen geldt. Rosanne vermoedt dat het bij haar weleens mis kon zijn. Ze is het afgelopen jaar dankzij een break-up behoorlijk gaan schommelen in haar gewicht. Zou de 75C nog wel kloppen?

Magic Wire

Na het kleine toespraakje is het moment eindelijk daar: opgemeten worden en daarna lekker passen. En wat bleek? Kimberly had haar maat goed ingeschat, maar Rosanne bleek toch een 70D te zijn! Kijk, dat is leuk nieuws om mee naar huis te nemen. Zodra de nieuwe beha’s werden omgedaan voelde Rosanne de verlichting. Hè hè, eindelijk een beetje ondersteuning voor haar beste vriendinnen. De beha is voorzien van een magic wire: dit is een siliconen beugel in de beha in plaats van de traditionele metalen beugel. Het biedt alle ondersteuning van een beugel, zonder dat deze voelbaar is. Ideaal toch?Find The One

Triumph is nu een hele leuke actie gestart met als doel 500.000 vrouwen te helpen om de perfecte beha te vinden. De actie heet Find The One en veertig bloggers mochten daarom samen met hun moeder, zus of vriendin een setje komen uitzoeken. Ja dat was net zo leuk als dat het klinkt! Naast dat iedereen in de watten werd gelegd ging ook iedereen superblij met een setje naar huis. Zo ook onZe redactrices Kimberly en Rosanne. Enne, de mannen van de redactrices waren ook zeker over Triumph te spreken. ;) 


Heb jij 'The One' al gevonden?