DE manier om fashion-items op te sporen

Mode & trends door Mariëlle

Hoe herkenbaar is dit: je wilt per se de schoenen hebben die je nergens kunt vinden. Je hebt ze ergens gezien, maar je hebt geen idee waar ze te koop zijn. En helaas hebben celebs geen lijstje op hun voorhoofd staan met alle gegevens van de items die ze dragen (merk, prijs, winkel etc.). Het zou zo handig zijn als je in real life ook zou kunnen "tappen voor info" zoals dat op Instagram zo makkelijk kan. Hoe chill zou het zijn als je iemand voorbij ziet lopen in een outfit waar jij jezelf ook wel in zou willen zien rondlopen, dat je de wereld even op pauze zet, je haar (of hem) aantikt en dat alle outfit-gegevens tevoorschijn komen?! Maar dat kan dus niet. Wel kun je je ultieme fashion-items opsporen op FindMyMusthave.nl.

Dit is echt bril-jant: op deze handige website vind je namelijk iedere musthave waarnaar je op zoek bent. Het enige wat je nodig hebt is een foto van het item dat je wilt hebben. Dus als je iemand op straat ziet lopen in jouw toekomstige jas, moet je toch even het lef hebben om een pica te schieten. Post je foto op de website en andere bezoekers zullen je helpen met het vinden van het item. Vele ogen zien namelijk meer.

How it works
Iedereen kan een musthave posten, je hoeft alleen maar een profiel aan te maken. Dat kan supersnel (helemaal als je inlogt via Facebook of Twitter). Vervolgens post je een foto van het item waarnaar je op zoek bent plus een korte omschrijving. Dan hoef je alleen nog maar op het knopje te drukken en je post staat online. Nu is het wachten op antwoord!

Photoblogs & fashion news
In de tussentijd kun je natuurlijk anderen helpen bij het vinden van hun musthaves (en je laten inspireren door hun posts en meespieken naar welke winkels zij verwezen worden). Maar FindMyMusthave heeft nog meer te bieden: elke dag wordt er een leuke photoblog van onder andere Pauline uit Echte Gooische Meisjes, fashionblogsters Kim & Kelly van We Heart Fashion en Famke Mesman styliste van ByDanie gepubliceerd. En dan brengt FindMyMusthave ook nog eens dagelijks het laatste mode en beauty nieuws, de leukste trends en handigste styling tips!

Je snapt dat we deze website meteen hebben opgeslagen als favoriet.