Met je gezin naar Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Ben jij moeder, en nog steeds fashionable as always? (Natúúrlijk!) Wellicht is het dan leuk om samen met je gezin een bezoekje te brengen aan de catwalkshow van luxe kindermerk Jourmain tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam!
 
Mode: we hebben er niet altijd even veel verstand van, maar voor een shopsessie mag je ons gerust wakker maken. Maar waar wij lekker individualistisch alleen voor onszelf kijken (oké, af en toe ook voor onze lovers), zul je als moeder ook regelmatig hippe items voor je kinderen uitzoeken. Out of inspiration? Wellicht dat je een bezoekje kunt brengen aan een van de kindermodeshows tijdens de Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam!
 
 
Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Van 4 tot 14 juli vindt de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam plaats; een evenement waar de belangrijke namen van de modewereld elkaar ontmoeten. Tijdens de catwalkshows heb je de mogelijkheid om de nieuwste collecties van de showende designers voor het eerst op de catwalk te zien. De ultieme inspiratie voor je kledingkast of de kledingkast van je man en kinderen. De Mercedes-Benz FashionWeek is een ervaring om nooit te vergeten! 
 
Jourmain
Op zondag 13 juli staat er om 14.00 op het Westergasterrein in Amsterdam een show van Jourmain op de catwalk. Jourmain is een luxe kindermerk. Het merk is gemaakt met liefde en staat voor kwaliteit. Het familiebedrijf werkt met een zorgvuldig geselecteerd team samen en heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Kwalitatief hoogstaande materialen worden verwerkt tot exclusieve kledingstukken voor moderne, actieve kids: jongens en meisjes met uitstraling en pit!
 
Korting voor Ze’s
Lijkt het je leuk om deze show samen met je man en kinderen te bezoeken? LeZeressen van Ze.nl kunnen nu met dikke korting naar deze show. Voor het speciale familieticket voor 4 personen (2 volwassenen, 2 kinderen (vanaf 5 jaar)) betaal je via Ze € 150 in plaats van € 200. Koop je kaarten met korting hier!

(Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als je browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort 'Gezinsactie' om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. 'Gezinsactie' als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden.)