Musthave: Shabbies van Fred de la Bretonière.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Eigenzinnig & Herkenbaar

Shabbies Amsterdam zijn origineel, nonchalant, stoer en op vele manieren te dragen. Ze zijn herkenbaar door hun ronde bolle neus, hun comfortabele pasvorm, ongevoerde schacht, prachtige leer en het kenmerkende logo van Shabbies Amsterdam. Je kunt de schacht van de laarzen gemakkelijk omslaan, dat geeft ze een speciaal effect en maakt ze multi-draagbaar. Voor deze zomer zijn kleuren zoals poeder-, aarde en felle tinten als radicchio, lavendel en turquoise in het assortiment opgenomen.

Divers & Different

Shabbies zijn er voor het hele gezin: mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen: in plantaardig gelooid leer, gekrompen leer en double face suède. In een 57 centimeter hoge uitvoering en lage versie. Kort- en hooggehakt en in alle kleuren van de regenboog. Met zoveel mogelijkheden is het nog moeilijk om een keuze te maken uit de nieuwe collectie!

Voor Shabbies worden verschillende zoolsoorten gebruikt: de commando-, para- en leren zool. Er is zelfs aan de modebewuste vrouw gedacht, want Shabbies zijn ook in de vorm van een pump verkrijgbaar. De nieuwe collectie is vervolmaakt met een aantal nieuwe zoolconstructies, die de Shabbies op een nog hoger kwalitatief niveau tillen en nog meer draagcomfort bieden.

Het goede doel

Met de aankoop van een paar Shabbies Amsterdam steun je ook nog eens het goede doel. Een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht paar gaat naar het Elvira's Children Home, een kindertehuis voor weeskinderen in Kathmandu. Fred hoopt op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het verlichten van het leed dat zoveel kinderen in de wereld treft.




De Shabbies Amsterdam collectie is verkrijgbaar bij alle Fred de la Bretonière winkels en bij de betere mode- en schoenenzaak. Voor meer informatie kun je kijken op bretoniere.nl