Musthave: Sprankelende collectie van Livera

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Sprankelende fantasie

De nieuwe badcollectie van Livera voor zomer 2009 bestaat uit trendy grafische prints en art dessins in felle zomerkleuren. Zwart is een belangrijk uitgangspunt dat goed contrasteert met de felle kleurexplosies van dit nieuwe strandseizoen. De ontwerpen zijn verrassende ontmoetingen tussen verfijnde vrouwelijkheid, mediterrane en etnische inspiraties en een stoer, soms functioneel gevoel van comfort.

De individuele tops of broekjes kunnen vaak onderling gecombineerd worden. De trend van dit seizoen zijn boxershortjes, net als de vrolijke tankini (een losse top die tot op het broekje valt) en grappige knoopriemen in bijpassende felgekleurde print. Daarnaast is de stoere ceintuur met metalen ringsluiting een echte blikvanger.


Yolanthe's Choice by Livera

Yolanthe stelt binnen de collectie van Livera elk seizoen opnieuw haar persoonlijke collectie samen. Deze zomer kiest ze voor het thema BAMBOO BUSH, in mooie etnische prints geïnspireerd op de Afrikaanse jungle. In donkere basiskleuren met warme felle tinten, zoals blauw, paars, oranje, groen en wit.

Heel spannend is de nieuw semikini in de kleur zwart, met een stoere brede riem in blauw. Verder bestaat Yolanthe's keuze uit een hele mooie blauwe bikini met hand opgestikte bladeren en een smokjurkje in oranje Afrikaanse print. Echte eyecatchers, die goed bij haar passen, maar ook zeker bij jou!