Bizarre strandtrends

Mode & trends door Jo-Anne

Of we dit jaar een heerlijke warme zomer krijgen, is nog maar de vraag. Maar voor degenen die hun vakantie al hebben geboekt of zich door niemand laten tegenhouden en gewoon naar Scheveningen gaan, hebben wij een wel heel bizarre mode.

Wat is nou weer een camel toe?
Ook wij hadden nog nooit van dit begrip gehoord en besloten op onderzoek uit te gaan. Heeft het iets te maken met een kameel? Nee, als je zwembroekje, als we het even grof mogen zeggen, opeens in je doos kruipt, dan heb je last van een 'camel toe'.

Herkenbaar probleem? Er is nu de Cuchini, een pad dat je in je broekje legt om dit probleem te voorkomen. Het zorgt ervoor dat je zwembroekje mooi glad is. De pad om de 'camel toe' te verbergen is door twee Amerikaanse vrouwen ontwikkeld. Ze hebben laten weten binnenkort meer van dit soort handige producten voor vrouwen te lanceren. Wij zijn benieuwd! Koop je Cuchini in ieder geval vast HIER!

Stijlvol plonzen
Maar dit is nog niet alles. Als je verslaafd bent aan je killerheels en er tijdens je waterpretmomentje op het strand geen afstand van kan doen, dan is hier de oplossing! Om toch stijlvol te zijn, presenteren wij: zwemvliezen met hakken!

Volgens de uitvinder van deze zwemvliezen hoor je alles elegant te doen, dus ook een plons in het water nemen. Met dit idee werkte kunstenaar Paul Schietekat aan zijn creatie, maar of het een trend zal worden langs het strand...?