Actie: Win Fiorelli giftbox.

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Giftbox

In de prachtig vormgegeven giftboxen schitteren praktische en chique modeaccessoires. Van beeldschone portemonnees, tot sleutelhangers, toilettasjes, spiegeltjes en bijpassende notitieboekjes in stijlvolle tinten.

Fashionlabel

Fiorelli staat voor betaalbare sophisticated fashion. Na het grote succes van Fiorelli's handtassencollectie besloot het label in 2006 haar collectie uit te breiden met extravagante en trendsettende reistassen, laptoptassen en accessoires. Dit bleek een goede keuze te zijn. Sinds vorig jaar zijn de (synthetische) Fiorelli tassen ook in de Nederlandse speciaalzaken verkrijgbaar.

Lentecollectie

Het fashionlabel vertaalt de laatste internationale catwalktrends met succes naar betaalbare accessoires. Een jong, ambitieus en forward thinking team van designers ontwerpt in Londen de geliefde Fiorelli collecties. In de collectie brengt Fiorelli tegenstellingen tot uiting. Donker versus licht, natuurlijk versus luxueus en traditioneel versus modern. De kleuren rood & roze, violet & paars, geel en nude voeren de boventoon. Opvallend zijn het gebruik van fluweelzachte ruches, franjes, grote plooien en imitatiekrokodillen- en slangenleer. Maar ook prachtig gedetailleerde bloemen, stoere androgyne studs, de polkadot en fonkelende juwelen zorgen voor een collectie vol verrassingen en diversiteit.


WIN!

Vrouw.nl mag een aantal Fiorelli giftboxen weggeven. Geef, om kans te maken op deze leuke prijs, antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar werd het fashionlabel Fiorelli opgericht? (TIP: Kijk op de website voor het antwoord!)

Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Fiorelli giftbox" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 8 juni 2009 tot 9.00 uur.

Meer informatie: Fiorelli.com