Musthave: Onderscheidende mode

Mode & trends door Redactie Ze.nl

In eerste instantie oogt de kleding van modelabel Leon wat saai, misschien komt dit door de ingetogen kleuren. Voor dit seizoen legt Leon de nadruk op kleuren als true white, navy en olive. Daarnaast gebruikt het modelabel warme kleuren als lilac, bright pink, berry en kobalt blue.

Als je op de details let, ontdek je de uitgewerkte elementen. De volumineuze silhouetten, gecombineerd met strakke en klassieke elementen, maakt het tot een onderscheidende collectie. Afgemaakt met accessoires als ceintuurs, shawls, zonnebrillen en hoge hak, maakt dit de elegante outfit voor deze zomer compleet.

De gewassen zijde van verschillende tunieken, rokken en jasjes heeft een luxe en comfortabele uitstraling. Leon gebruikt daarnaast materiaal als linnen, een vaste waarde in de zomer. De moderne, klassieke jasjes hebben een mooie shiny coating inclusief bijpassende broeken en rokjes. De tuniek is er in verschillende kwaliteiten en dessins en met een wrinkle legging erbij, is je ouftit compleet. Eén van de krachten van Leon: de tricots, jerseys en breisels in allerlei modellen en kleuren, uni of met prints.

Kijk op Leon-mode voor één van de 27 leon winkels bij jou in de buurt. Daarnaast vindt je het modelabel in verschillende boutiques.