Musthave: Zomerse flower power

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Seventies

De hoogzomercollectie van Caroline Biss staat helemaal in het teken van zonnige vakanties. De felroze en turkooizen blauwe kleuren van de kleding roepen het idyllische plaatje op van een zonovergoten hemel en van uitbundig bloeiende exotische bloemen. Caroline Biss gaat deze zomer voor vrolijke flower power. Lange gypsydresses, tunieken in lichte katoenvoile en kleurige topjes stralen het zorgeloze zomergevoel uit. Ook de jeans in lichte wassingen kunnen hierbij niet ontbreken. Ik zeg: Back to the seventies (again)!

Glamorous

Voor een avond uit biedt Caroline Biss vrouwelijke jurken in kleurige printen of smetteloos wit, met een bijbehorende bolero voor frisse zomernachten. Rokken met bedrukkingen en borduurwerk van bloemen ogen heel elegant en laten zich combineren met wikkeltopjes. De details van een ingewerkte juweel of gouden print geven de kleding een glamorous uitstraling.

Naturel

Voor een meer zakelijke look ontwierp Caroline Biss linnen broekpakken in safaristijl, kaki pantalons voor een stoere, avontuurlijke look en rechttoe-rechtaan hemdjurken in fris katoen. Deze comfortabele outfits zijn helemaal volgens de laatste mode en bieden je bovendien bescherming tegen de warme zon. Het terug-naar-de-natuur-gevoel vertaalt zich niet alleen in de natuurtinten maar ook in de natuurlijke materialen, zoals de Romeinse sandalen in naturel leder.

Sieraden

De kleurige armbanden en halssnoeren met grote kralen doen op zich al dromen van verre bestemmingen en fleuren elke outfit op.


Jurk (¤180). Bolero (¤90)


Tuniek (¤160). Top (¤45). Broek - jeans indigo (¤13)


Jurk (¤250). Armband (¤25)


Blouse (¤200). T-shirt (¤80). Broek (¤135). Sandalen (¤130)