Zo raak je je sokken nooit meer kwijt

Mode & trends door Ze.nl
De was doen is al niet ons favoriete karweitje. Om het feestje helemaal compleet te maken, mogen we ook nog eens ontrafelen waar de sokken zijn gebleven. Na een waspartij zijn we er altijd een paar kwijt! Maar waar blijven die dingen? 
 
Je hebt al een paar keer in de wastrommel gecheckt of je er een paar over het hoofd hebt gezien en je hebt ook nog even onder het bed gekeken of daar misschien de ontbrekende sokken lagen, maar helaas. Je zoektocht leverde geen resultaat. Je hebt het hele huis al overhoop gegooid, maar je kunt ze gewoon niet vinden. 

 
De verloren sokken 
Dacht jij dat jij de enige bent die haar hoofd breekt over de vraag waar je sokken zijn gebleven? Dan dacht je het verkeerd. Uit onderzoek is gebleken dat we gemiddeld 1.3 sokken kwijtraken per maand! Dat zijn dus 15 sokken per jaar. Dat zijn 1264 verloren sokken in een leven. Holy S. dat zijn er veel. Laten we er effe vanuit gaan hoeveel sokken kosten. Ja, niet zo heel veel, maar wel als je dat schamele bedragje vermenigvuldigt met 1264! Ja, dat zijn heel wat duiten! 
 
Oké, we verliezen ze dus, maar waar blijven al die sokken dan? Op een gegeven moment moet je toch weleens een verdwaalde sok tegenkomen? Al is het maar aan de voeten van een ander? Misschien hebben je huisgenoten je sokken wel gepikt. Samsung was vastbesloten uit te zoeken waar onze sokken zijn gebleven en kwamen met 3 verschillende redenen:
  • De sokken zijn achter radiatoren of andere meubelen gevallen;
  • De sokken zijn niet goed opgehangen aan de waslijnen en are gone with the wind;
  • De sokken zijn niet goed gesorteerd waardoor ze met een verkeerde was meegaan. Hierdoor kunnen ze verkleuren waardoor je denkt dat je twee verschillende sokken hebt, terwijl je lichtblauwe en donkerder blauwe wel gewoon tweelingen zijn. 
     

Oplossing voor the missing sock problem  
Nu weet je dus hoe ze verdwijnen, maar hóe voorkom je dit? Heel makkelijk, door een setje Qnoop-sokken aan te schaffen! Dit merk komt nu ook met een supermooie sokkenvrouwenlijn en met deze sokken is het verloren sok dilemma voor eens en altijd opgelost. Aan deze fashionable sokken zit namelijk een groot voordeel. Aan de ene sok zit namelijk en knoop en aan de andere een lusje. Op die manier kun je de sokken aan elkaar ‘qnopen’. Superhandig want dan verlies je niet meer die ene sok in de was en hiermee maak je ook meteen een fashion statement! Wat wil je nog meer? 


Wij zijn fan!
Nog niet helemaal overtuigd? Wij al wel! Alleen al dat euforische moment waarop je je voeten in die nieuwe zachte sokken mag laten glijden was voor ons de moeite waard om deze sokken aan te schaffen. Maar niet alleen daarom konden we niet wachten op deze fantastische sokken. Ze zijn ook nog eens ontzettend fashionable! We zouden deze pareltjes zelfs in onze sandalen aan durven te doen.
 

Zie jij deze mooie sokken we zitten? Hier kun je ze aanschaffen!