De 5 fashion musthaves van de maand januari

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Nieuw jaar, nieuwe garderobe! Ga jij je aan je goede voornemens houden dit jaar? Dan mag je jezelf best verwennen met een paar mooie, nieuwe items. Ons modezusje Fashionscene.nl zet ook deze maand weer de vijf leukste fashion musthaves op een rij!
 
1. Grove armbanden
Gingen we in 2014 nog voor hele fijne sieraden, dit jaar mag je best iets meer uitpakken. Toch blijft de trend subtiel. Geen tierlantijntjes en poespas, maar minimalisme. Goud- of zilverkleurige ‘cuffs’ om je polsen geven je outfit een edgy touch.
 
Tip: Hoewel je met fijne armbandjes eindeloos kunt combineren is het bij grove armbanden zaak om het simpel te houden. Ga niet voor meer dan twee brede armbanden.

 
2. Gekleurde Faux fur jas
Wij zijn gek op faux fur jassen! En eigenlijk heb je zo’n lekkere warme jas ook gewoon nodig in de winter. De trend van het moment: een gekleurde variant. Niet iedereen houdt ervan, maar een opvallend item, dat is het zeker! Let er wel op dat het zeker weten nepbont is!
 
Tip: Laat je jas er nog meer uitspringen door te kiezen voor een outfit in één kleur. Ga bijvoorbeeld van top tot teen in zwart. 
 
 
3. Rugtas
De jaren 90 zijn terug! En als er één item uit de 90’s is dat razendsnel van de catwalk tot op straat is teruggekomen dan is het de rugtas wel. Stoer in zwart of juist in een zachte kleur, met flappen en gespen of een abstract model. De rugtas is weer hip.
 
Tip: Een leren variant is een echte eyecatcher dit seizoen. Stoer en nonchalant, maar toch classy.

 
4.Transparante blouse
Doorkijken mag! See-through was een grote trend in 2014 en dat zet ook in het nieuwe jaar nog even lekker door. Of je nu gaat voor een blouse met alleen een transparante inzet of een hele doorzichtige variant, de see-through blouse is supersexy.
 
Tip: Omdat een beha in januari wel erg koud is combineer je hem op zijn best met een mooie kanten top.
 
 
5. Loafers
Gespot: de loafer met metalen decoratie. Deze klassieke instapschoen kennen we natuurlijk al veel langer, maar dit seizoen spotten we hem steeds vaker in een futuristische variant. Vind je hem toch iets te uitgesproken? Ga dan voor een loafer met minder opvallende details.
 
Tip: Combineer de loafer lekker preppy, met een 7/8 jeans, een oversized blouse en een sweater.

 
Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!
 
Welk item ga jij aanschaffen?
Beeld: 1,2,3,4,5