De slimste panty's

Mode & trends door Mariëlle

De tijd waarin panty’s nog gewoon panty’s waren is al lang verleden tijd. Dat een panty “gewoon” maar een panty is wordt alleen nog maar gedacht door mannen. En trouwens ook door heel veel vrouwen. Bummer. Daar gaan we even verandering in brengen. Want je hoeft niet meer als een rollade ingesnoerd te zitten. En als dat niet meer hoeft, hoef je je panty dus ook niet meer honderd maten te groot te kopen. Afgeknelde benen of slaap in je voet is inmiddels bijna ondenkbaar met panty’s die je bloedcirculatie simuleren.



1. Figuurcorrigerende panty 60 denier, Hema, €5,00. Deze panty corrigeert niet alleen buik, billen en heupen (wat op zich al briljant is), maar helpt ook nog eens cellulite te verminderen.
2. Push-up panty 20 denier, Hema, €5,80. Je billen worden gelift en buik en taille worden gecorrigeerd.
3. Figuurcorrigerende panty 40 denier, Hema, €4,76. Een panty die je voor de verandering niet insnoert en daarmee vetrollen creëert die je niet eens hebt! Of in ieder geval niet zo groot. Deze panty heeft namelijk helemaal geen tailleband. En alsof dat nog niet genoeg is corrigeert hij ook nog lichtjes je buik en je onderrug.

1. Panty Warm Up 60 denier, Kunert, €12,00. Deze panty beschikt over een speciale techniek die warmte afgeeft. Kan het nog gekker?
2. Panty Pure Energy 30 denier Leg Vitalizer, Wolford, €30,00 In de panty zitten drukpunten waardoor de bloedcirculatie in de benen op gang blijft. Vooral bij een zittend beroep is dit een uitkomst.
3. Panty Glimmer 20 denier, Falke, €14,00. Een panty met platte naden. Dat betekent dat ook de tailleband plat is. En heel breed. Voor dames die iets meer grip willen hebben dan een panty zonder tailleband biedt.
4. Panty Different 80 denier, Oroblu, €18,95. Ook dit is een panty met een hoge, brede, platte tailleband. Ook de andere naden zijn plat.
5. Panty Tummy Control, Wolford, €34,00. Creëert én een platte buik, én stimuleert de benen voor een licht en vitaal gevoel.
Teenloze panty Luxe 9 denier, Wolford, €19,00. Zodat je met in een panty in je peep toe pumps kunt springen.

Beeld