Reportage: Modeshow ‘La Dress’.

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Vond haar laatste modeshow nog plaats in haar eigen huiskamer, dit keer was de locatie verplaatst naar de (achter)tuin van Het Huis Geloof op de Keizersgracht in Amsterdam. Op deze magische setting kon zelfs de regen niets aan dit romantische plaatje veranderen. Vol verwachting bekijken we met een LaDress paraplu naar de modellen. Met als thema Elegance meets Rock, wordt het publiek getrakteerd op een bruisend scala aan heerlijke jurkjes. Van sexy en kort tot elegant zakelijk en sprankelend lang, een compleet jurkjesfeest passeert de revue.

De show werd geopend door Holland Next Top Model-winnares Kim Feenstra. Inmiddels een bekend gezicht in modeland. Het valt ons op dat de jurkjes echt zijn gemaakt voor vrouwen met vrouwelijke rondingen. De jurkjes komen daardoor soms niet helemaal optimaal tot hun recht bij de - soms ietwat - dunne modellen. Zo zien we de bekende, maar vooral fabulous wikkeljurkjes dat het vrouwelijk silhouet, dankzij haar diagonale lijnen en soepel vallende stof crêpe de chine, nog eens extra verfijnd omlijst. Ook komt er een prachtige zwarte broderie jurk voorbij, die ik graag in mijn kast zou willen hangen. De jurkjes zien er allemaal heerlijk draagbaar en comfortabel uit. Niet alleen voor een feestje, maar ook om deze zomer over de boulevard te flaneren, weg te dromen op het terras of tijdens een lunch met vriendinnen. Hét perfecte jurkje voor iedere gelegenheid.

Met Elegance meets Rock heeft Simone van Trojen opnieuw laten zien dat zij met haar opmerkelijke concept vrouwen van alle generaties weet te betoveren. Overigens werd tijdens deze show, naast de reguliere collectie, ook een bijzondere reeks limited edition jurken getoond, waarvan de oplage beperkt via de LaDress site verkrijgbaar zal zijn.

ladress1

ladress2

ladress3

ladress4

ladress5

Om de gehele collectie te zien kun je kijken op LaDress.com.

Simone van Trojen
Een aantal jaar geleden was Simone van Trojen op zoek naar hét perfect jurkje, dat ze maar niet kon vinden. Met haar zakelijke instinct is ze toen haar eigen jurkje gaan ontwerpen. Toen ze merkte dat daar veel animo voor was, heeft ze haar creaties op internet gezet. Zo begon ze haar internetboetiek met welgeteld één jurkje. Inmiddels zijn er veel verschillende ontwerpen te vinden op LaDress. Ze haalt haar inspiratie uit het nummer: She's always a woman to me. Simone: "Als je goed naar de tekst luistert, dan is dat een beetje de vrouw die ik in gedachten heb. Ze is onafhankelijk, ze doet haar eigen ding, leeft haar leven. Ze is altijd een vrouw voor mij."