Br@nd for Girls

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Een absolute primeur hebben we hier.
DE vooraankondiging van de eerste dameslijn van Br@nd for Girls.

In 2006 zag de eerste collectie van Br@nd for Girls het levenslicht.
Ontwerpster Ellen van den Brand presenteerde een kledinglijn voor meisjes.
Haar ontwerpen hebben een nostalgisch én eigenwijs tintje. Want kijk nu zelf... zijn ze niet heerlijk pittig!. Het “wij zien er lief uit, maar met ons valt niet te spotten” straalt ervan af.

En okay, hieronder zie je de kleine dametjes en niet de grote .... maar ik heb beloofd dat ik niet al het beeldmateriaal zou gebruiken zodat er nog wat te raden overblijft........

Br@nd for Girls.


Br@nd for Girls is een daverend succes geworden en nu 4 jaar later komt er (eindelijk!) een dameslijn. Ik verheug mij er enorm op. Mijn dochtertje loopt inmiddels 3 jaar in deze geweldige kleding en ik kan dus uit ervaring zeggen dat de kwaliteit van de fijne tricotstoffen grandioos is, de kleuren schitterend helder blijven en de pasvorm perfect is.

Ongeveer half oktober zal de dameslijn online gaan. En mag ik je een advies geven....geef je op voor de nieuwsbrief op www.brandforgirls.nl en check regelmatig je mail. Want eenmaal online, ontstaat er een ware run op de collectie. Ik weet het zéker! Net zo zeker als ik weet dat ík heel blij ben ooit Br@nd for Girls ontdekt te hebben.

Br@nd for Girls.