Welke lingeriesetje past bij jouw figuur?

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Dikke tetten, kleine tetten, brede heupen, smalle heupen: niet alleen bij je (boven)kleding is het belangrijk de juiste items voor jouw figuur te dragen, ook bij je lingerie! Want met welk setje komt je figuur het beste tot haar recht?

Korting & Winnen
Voordat we alle peer- en appelfiguren gaan bespreken: ken jij het merk Hush Hush al? Om je kennis te laten maken krijg je nu bij webshop Suit of Sin 50% korting op de gehele collectie. Say what?! Gebruik code HH123 en shop je een slag in de rondte!
 
Een setje van Hush Hush winnen?! Doe mee met de Facebook-actie van Suit of Sin en win een Hush Hush setje voor jezelf én je beste vriendin!
 
Twee setjes waarin je borsten groter lijken.

Maar voordat je losgaat in de webshop van Suit of Sin, is het belangrijk het juiste setje voor jouw figuur te kiezen.

Kleine borsten
Is het motto ?klein maar fijn? niet zo op jouw lichaam geschreven? Geen probleem, daar hebben we tegenwoordig perfecte hulpstukken voor! Push-up en padded bh's zijn natuurlijk een prima manier om jouw kleine voorgevel wat te boosten. Voel je je daarin te ?nep?? Ga dan voor een bh die je borsten optisch groter doet lijken. Bh?s die om de hele borst zitten doen je voorgevel groter lijken. Vermijd heel laag uitgesneden bh?s die net je tepel bedekken, deze maken je borsten optisch kleiner.
 
Grote borsten
Bij grote borsten is het vooral belangrijk dat je een stevige bh koopt. Niets zo oncharmant als een slappe bh zonder beugel. Je borsten gaan ervan hangen en wiebelen waardoor je optisch ook dikker lijkt. Koop dus een stevige, voorgevormde bh met goede beugels en stevige bandjes!
 
Deze broekjes van hushhush doen je heupen breder lijken.

Smalle heupen
Als je smalle heupen hebt kun je qua broekjes veel hebben. Wil je een beetje heupen creëren, draag dan een mooie string (met tierelantijntjes aan de zijkant). Ook een shortje doet je heupen wat breder lijken.

Brede heupen
Zijn je heupen breder dan je lief is? Als je een hoog uitgesneden string draagt, lijken je benen langer en daardoor je heupen smaller. Ook een gewone string en een ministring kunnen de heupen smaller doen lijken. 
 
Deze topjes verdoezelen je buikje!

Een buikje
Een buikje: een van de grootste ergernissen van de vrouw! Maar ook je buikje kun je prima wegwerken. Met shapewear bijvoorbeeld of een mooi korset of bustier. Supersexy en verbergt je buikje prima!

Welk setje past bij jouw figuur?