Lingerie Tips + 50% Korting Hush Hush

Mode & trends door Vrouwen redactie

Lingerie is voor veel vrouwen een noodzakelijk kwaad. Zonde, want je kunt je zoveel mooier voelen door de juiste lingerie te dragen! Goede lingerie is niet alleen mooi en van goede kwaliteit, maar past ook perfect bij jouw lichaam en de outfit die je aan hebt. We geven drie tips die je helpen de juiste lingerie voor elke outfit en elk lichaam te vinden.

Pssst: de afgebeelde lingerie is van het luxe maar toch betaalbare lingeriemerk Hush Hush. Bij webshop Suit of Sin koop je alle lingerie van Hush Hush nu met 50% korting. Hiervoor gebruik je de speciale kortingscode: HH123. Kortom, sla je slag!

Benadruk je pluspunten, verhul je minpunten
Heb je een buikje dat je liever verhult? Kies dan voor een corset of top die de beruchte zone rond de muffin-top strak trekt. Brede heupen? Kies dan juist geen tangaslip, maar juist een strakke naadloze boxer.


Geen zichtbare tepels onder strak truitje
Hoewel sommige mensen het ongetwijfeld sexy vinden, is het behoorlijk not done om je tepels te showen in het openbaar. Het leidt af, en niet op een goede manier. Zorg dus dat je bh 'padded' is als je een strak truitje draagt, zodat je tepels niet door de stof heen priemen. Bij strakke truitjes is het ook raadzaam om te letten op de opdruk van je bh: kant en dergelijke versieringen zie je door de stof van je trui heen. Kies in dat geval liever voor een gladde bh.


Let op je maat: niet te groot, niet te klein
Veel vrouwen kopen hun lingerie in de verkeerde maat. Te groot ondergoed lubbert en staat daardoor slonzig. Te klein ondergoed is zichtbaar onder je kleding doordat het onflatteuze lijnen trekt in je vlees. De juiste maat sluit aan bij je lichaam, zonder dat er ruimte overblijft in de cups van je bh. Doe de bh-test: buig voorover tot je neus je knieën raakt en ga daarna weer rechtop staan. Zitten je borsten nog op hun plek? Dan heeft je bh de juiste maat. Zeker bij strapless bh's is de goede maat cruciaal.


Gratis lingerie van Hush Hush
Liever twee gratis setjes Hush Hush lingerie winnen? Like de Facebookpagina van webshop Suit of Sin, waar o.a. lingerie van Hush Hush verkocht. Bij 2000 likes wordt uit één van alle fans een winnaar getrokken die twee setjes sexy lingerie krijgt!