Items die nooit uit de mode raken

Mode & trends door Sabine
Een keer in de zoveel tijd overkomt ons een bepaald onrustgevoel. Onze garderobe vinden we niets en de kriebels om te shoppen zijn groot. Om die honger naar nieuwe kleding te stillen, kopen we items die we vaak maar één keer dragen. Zonde. 
 
Bepaalde kledingstukken vinden we maar een seizoen lang mooi en andere items keren na tig jaren weer terug. Maar je hebt ook nog kleding dat altijd in de mode is en die je eigenlijk altijd in je kast moet hebben. Welke dat zijn? Wij maakten een overzichtje voor je. 
 
Een witte en een zwarte blouse 
Een blouse staat ongelooflijk chic en kan je eigenlijk dragen naar elke gelegenheid. Met een spijkerbroek ga je voor een casual look en met een blazer staat het heel netjes. 
 
Blazer
Een zwarte blazer is ook essentieel en elke kast. Je kunt ‘m makkelijk over een leuk hemdje aandoen, maar ook over een mooie blouse. Hij kan boven een spijkerbroek, maar ook boven een rok. Met een blazer kun je echt alle kanten op! 
 
Gestreepte shirtje
Een shirtje met streepjes raakt nooit uit de mode. Elk seizoen zie je ze wel weer in de rekken hangen. Hoewel het een simpel shirt is, kan het ongelooflijk stylish staan. 
 
Leren jasje 
Met een leren jasje zit je altijd goed. Het is stoer en tijdloos. Hoewel zo’n jasje wel veel kost, kun je er echt jaren mee vooruit! 
 
Skinny jeans
Hij zal door de jaren heen op bepaalde momenten misschien iets meer skinny zijn dan andere keren, maar over het algemeen sla je de plank nooit mis met een mooie nauwsluitende broek. 
 
Little black dress 
Een mooi zwart jurkje is nooit weg. Met een zwart jurkje kun je echt alle kanten op en wanneer je ‘m voor een tweede keer aantrekt, heeft niemand meteen door dat-ie niet nieuw is. 
 
Trenchcoat 
Elke lente en zomer zie je de trenchcoat weer tevoorschijn komen. Natuurlijk niet zonder reden: het staat bijna iedereen goed! Aanschaffen dus! 
 
Welke items heb jij allemaal in je kast hangen?