Kijkje thuis bij: Lindsay

Wonen door Redactie Ze.nl
Kun jij het ook niet laten om bij vreemden naar binnen te gluren om de inrichting van hun huisje te bekijken? Dan is deze rubriek echt iets voor jou! Wij gunnen je namelijk een kijkje thuis bij verschillende vrouwen.

We nemen een kijkje bij Lindsay in haar mooie stulpje. Haar stijl is kort samengevat: landelijk, warm en bovenal gezellig. ?Ik probeer echt een 'thuisgevoel' te creëren voor ons allemaal.? Lindsay woont samen met haar man en twee kinderen in een grote eengezinswoning in Almere. Een grappig detail is dat hun huis in een ?groene buurt? staat. Daarbij zou je dit interieur natuurlijk niet snel verwachten.

?Inspiratie haal ik vooral veel van internet. De site Picasa.pimpstart.nl is een goede site met veel mooie beelden; hier sta ik uiteraard zelf ook op. Ik blader ook weleens door woonbladen.?

?Veel van mijn accessoires koop ik bij Rivièra Maison, De Binnenkamer in Putten of andere winkels met een landelijke stijl. Maar ik kom ook bij winkels als Kwantum, Leen Bakker en Action. Verder struin ik ook graag Marktplaats af op zoek naar mooie pareltjes die ik bij mijn interieur kan voegen.?

 

Links: Ik ben superblij met deze veranda, zelfgemaakt door mijn man! Heerlijk in de zomer...
Rechts: Gezellige tv-hoek met op het dressoir mooie tierelantijntjes!
 

Links: Onze voorletters, alleen die van mijn zoontje moet er nog bij!
Rechts: De eettafel met zes stoelen; zo kan er altijd visite aanschuiven.
 

Links: Dankzij mijn handige man hebben we een mooie landelijke keuken.
Rechts: Mijn fotowand is toch wel mijn trots! Alleen is 'ie nog niet helemaal af.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw interieur! Als jij ons - en de leZeressen - een kijkje wil gunnen in jouw huis, neem dan contact met ons op via redactie@ze.nl. En wie weet staat jouw interieur binnenkort dan wel op Ze.nl!

Is de stijl van Lindsay iets voor jou?