WIN: Het Pastadieet

Winacties door Maresa
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Pasta van het menu schrappen om af te vallen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Er is eindelijk een boek dat beweert dat afvallen en het eten van pasta prima samengaat. Het boek Het Pastadieet staat vol met gezonde en lekkere receptjes.

Het pastadieet begint gelijk goed: tien redenen waarom je júist voor een pastadieet moet kiezen. Een voorbeeld is een opsommig over de gezonde voedingsstoffen die in pasta zitten, waaronder heel veel vitamines. Ik dacht gelijk: kom maar op met die pasta! Verder weet bijna niemand dat je van pasta ook heerlijke toetjes kunt maken. Dit is zeker een aanrader!


Voordat iedereen massaal naar de supermarkt rent en het wel gelooft met de pastarecepten uit dit boek: Het Pastadieet is meer dan een normaal kookboek. Behalve dat het je leert welke pastasoorten goed voor je zijn (ja, je moet nu toch echt gaan kiezen voor volkoren!), staat er voordat de recepten beginnen nog een selectie weekmenu?s op je te wachten. Logisch: gezond eten zit in meer dan alleen het avondeten!

Ook als je nog niet van plan bent uit het boek te koken, is het heerlijk om door Het pastadieet te bladeren. De sfeervolle plaatjes, de mooie foto?s van lekkere pastagerechten en de

 

gezellige opmaak maken dit boek zeker een musthave voor elke pastaliefhebber.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk maar liefst 5 keer het boek Het Pastadieet weggeven t.w.v. ?19,99! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.


Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 24 maart.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online!