Bedenk een slogan voor de Hyundai EK-spelerbus en win topprijzen!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het is weer zover: het EK komt eraan. Het elftal wordt in een mooie oranje Hyundai-bus rondgereden, maar er mist nog één ding: een slogan! Verzin nu een pakkende slogan en maak kans op een shoppingbon t.w.v. ? 500,- én EK-tickets voor manlief.

Zie jij als een berg op tegen het aankomende EK? Al die botte, luidruchtige vrienden van je vent over de vloer en het humeur van je man als Nederland verloren heeft? Liever niet hoor! Goed nieuws: er is een manier dat zowel je lover als jijzelf de zomer van jullie leven tegemoet gaan. En die manier is in de ludieke actie van Hyundai genaamd: ?Verwen je partner eens op een andere manier?.Jullie weten misschien niet - als vrouw zijnde - dat Hyundai de official partner van het EK 2012 in Polen en Oekraïne is. Ze verzorgen onder andere de spelersbussen van de teams om ze netjes bij de stadions af te leveren. Nu is het zo dat deze bussen nog voorzien moeten worden van een pakkende slogan om de teams mee aan te moedigen tot aan de finale. En daar zijn wij vrouwen bij nodig, want - zeg eerlijk - wij zijn natuurlijk het meest creatieve geslacht.

Hij blij, jij blij
Als jij de tofste, grappigste, meest pakkende en motiverende slogan voor op de Oranje Spelersbus bedenkt en achterlaat op de Facebook-pagina van Hyundai, dan mag je jouw vent samen met zijn beste mattie naar de wedstrijd Nederland-Duitsland sturen op 13 juni in Oekraïne. Niet alleen heb je het dan heerlijk het huis voor jezelf, ook heb je genoeg tijd om keihard te shoppen met de Zalando-cheque t.w.v ? 500,- die je ook nog eens wint! Moet je nagaan hoeveel leuke jurkjes, schoenen en sieraden je daarvoor kunt kopen?


 
Doe mee!
Om deze fantastische prijs te winnen moet je het volgende doen:

  1. Bedenk een briljante slogan die het team tot aan de finale aanmoedigt! 
  2. Plaats de slogan op de Facebook-pagina van Hyundai Nederland.
  3. En nu duimen maar...

Hyundai maakt maar liefst tien winnaars blij met twee tickets voor de wedstrijd Nederland-Duitsland op 13 juni in Oekraïne én een Zalando-cheque twv ? 500,-. Een speciale jury van Hyundai maakt deze lucky bastards op 6 april bekend en op 7 mei horen we welke slogan daadwerkelijk op de Oranje spelersbus zal verschijnen!

Ohja: mocht jij juist van voetbal houden en jouw lover dol zijn op shoppen? Dan kun je natuurlijk altijd ruilen!

Dus brainstormen maar en binnenhalen deze topprijs!