Kijkje thuis bij: Bianca

Wonen door Vera
Kun jij het ook niet laten om bij vreemden naar binnen te gluren om de inrichting van hun huisje te bekijken? Dan is deze rubriek echt iets voor jou! Wij gunnen je namelijk een kijkje thuis bij verschillende vrouwen.

We nemen dit keer een kijkje in het mooie stulpje van Bianca.  Ze woont hier nu twee jaar. Het was nog een heel karwei om de woning zo mooi te krijgen: "Deze woning was ontzettend uitgeleefd.Gelukkig heb ik er - met name dankzij mijn ouders - iets moois van kunnen maken. Drie maanden lang hebben wij dagelijks geklust om dit te bereiken. Dankzij mijn handige vrienden ligt er nu een mooie laminaatvloer in de woning. Ook is alles netjes opnieuw geschilderd en behangen. Ik ben er ontzettend blij mee!"

De stijl van haar woning is kort samengevat: landelijk, romantisch en vooral huiselijk. "Ik probeer echt een 'thuisgevoel' te creëren door gebruik te maken van kaarsen, kussentjes, foto's en het gebruik van rieten producten."

"Mijn inspiratie haal ik vooral veel van internet. Daar kijk ik hoe andere mensen hun woning hebben ingericht. Ook blader ik graag door wat woonbladen. Voor mijn woning kom ik veel bij de Action, maar ook producten van winkels als Rivièra Maison en Riverdale zijn favoriet."


Links: Ik wilde graag een moderne haard met landelijke uitstraling. De tekst op de muur verwoordt precies hoe ik over mijn familie, vrienden en het leven denk.
Rechts: Deze decoratie was eigenlijk een creative uitspatting van mij. Ik vind het goed gelukt en het past goed bij de rest van mijn woonstijl!


Links: De slaapkamer heb ik rustige kleuren gegeven. De ideale kamer om te ontspannen...
Rechts: Bij binnenkomst valt deze grote rieten spiegel meteen op: ik moest en zou deze hebben!

De eetkamer is de ideale plek om lekker lang na te tafelen wanneer mijn vrienden langskomen om te eten. De buffetkast heeft mijn vader bij toeval ontdekt. Het is een praktische kast met veel opbergruimte en tevens een mooie blikvanger!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw interieur! Als jij ons - en de leZeressen - een kijkje wil gunnen in jouw huis, stuur dan een mailtje naar redactie@ze.nl. En wie weet staat jouw interieur binnenkort wel op Ze.nl!

Is de stijl van Bianca iets voor jou?