Trendkleuren voor deze lente

Mode & trends door Jocelina
Een nieuw seizoen betekent nieuwe trendkleuren! De nieuwe kleuren staan in het teken van een kleurrijk lente-/zomerperiode en vormen de basis voor kleding die zowel elegant als trendy is. Welke dit zijn? Lees en kijk mee!

Tangerine Tango

Zoals we eerder voorspelden wordt het levendige tangerine één van de modekleuren voor 2012. De nieuwe it-kleur gaat prima met onze bestaande garderobe en het staat bijna iedereen. Time to shop!


Mint green

Dit seizoen kunnen we er niet omheen: mint green is hot! Speels, licht en luchtig, aan inspiratie voor onze outfits ontbreekt het in ieder geval niet met deze kleur, want mint green staat perfect met basiskleuren en printitems. Bovendien kun je met deze musthave kleur prima de colorblocking-trend voortzetten ?pastel-style?!


 

Hello yellow

Met de kleur geel zet je je nieuwe garderobe in het zonnetje. Vind je geel net iets te heftig? Kies dan voor subtiele accessoires en details zoals een trendy gele clutch!


 

Kikkergroen

Ook de kleur groen wordt één van de modekleuren voor lente/zomer 2012. De komende maanden halen we onze inspiratie uit de natuur en gaan we voor felgroen. Time to go green!



Sprankelend koraal

Aan de serie bright colors voor de lente/zomer 2012 periode kan het sprankelende koraal niet ontbreken. De Nederlandse lente bevat deze kleur en het sluit perfect aan bij de catwalktrends die we voorbij zagen komen.



Wat is jouw favoriete kleur deze lente?
________________________________________________________________________________________

Dagdromer, out of the box, world traveller en levensgenieter: dat is Jocelina. Na haar studie Public Relations besloot ze 6 maanden te gaan werken in Rio de Janeiro. Waarom? Het was altijd een droom geweest en 'dreams are meant to come true'! Het leven is een school en daarom gaat ze altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Daarnaast heeft ze ook een passie voor mode, beauty, wellness, life wisdom en chocolade. Lees meer over Jocelina op haar blog Pink Chocolate Break.