Comfortabele trend: Sneakers

(Web)shops door Stephanie
Ze.nl is maar wat blij met het feit dat we deze lente modieus verantwoord onze pumps voor een paar sneakers kunnen inruilen. Deze sportieve trend is niet alleen comfortabel, er zitten ook nog eens prachtexemplaren tussen!
 
Je voeten moeten je de hele dag dragen. Dus wanneer je na een dag rennen en vliegen op pumps onderuit op de bank ligt, is het geen wonder dat je voeten schreeuwen om ontspanning. Daarom mag je ze, naast een goede verzorging natuurlijk, ook best eens op een comfortabel voetbed trakteren. Dus laat een paar keer per week je torenhoge hakken in de kast staan en ga voor de sportieve look met een paar trendy kicks.


Je kan natuurlijk ook, zoals sommige vrouwen in The Big Apple doen, op sneakers naar je werk en afspraken gaan, en in de lift een grote wisseltruc uitvoeren! Voor diegene die deze sportieve trend wel graag willen volgen maar moeite hebben met een platte schoen, is er de Sneaker Wedge. Deze stappers geven je net even die centimeters meer, het lange benen-effect én het comfort van sneakers. Het sportieve schoeisel is leuk te combineren met skinnybroeken. Jeans, lederlook of pastelkleurtjes: het kan allemaal. Draag daar een blazer, suède jasje of chunky sweater op en je hebt een lente-proof look.


Zijn sneakers deze lente in jouw kast te vinden?