Kleurrijke shawls van POM Amsterdam

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Shawls zijn een musthave voor elke fashionista: niet alleen beschermen ze je tegen een koud windje, ook fleuren ze je outfit op! De vrolijke shawls van het nieuwe merk POM Amsterdam zijn een unieke toevoeging aan jouw collectie.
 

Je maakt er een saaie outfit in een handomdraai hip mee en een sexy look binnen no time netjes. Ik heb het natuurlijk over de shawl! Niet alleen is deze accessoire super fashionable; hij houdt je ook nog eens heerlijk warm op de fiets of tijdens één van de eerste zomernachten in het park. Kortom: de shawl is een absolute musthave!Nu zijn er natuurlijk verschrikkelijk veel shawls te vinden in alle soorten en maten, maar wil je écht iets bijzonders dan is het nieuwe merk POM (Piece Of Mine) Amsterdam iets voor jou. Vrolijke en bijzondere shawls van goede kwaliteit en mooie materialen, die je het liefst elke dag draagt! Alle POM-shawls hebben een unieke asymmetrische driekhoekvorm; hierdoor zijn ze makkelijk én op eindeloos veel manieren te dragen.

 

POM Amsterdam is opgericht door de creatieve zussen Liesbeth en Violet Lotgering. Hun doel: hippe en originele shawls maken die stuk voor stuk de potentie hebben om iemands favoriete kledingstuk te worden. Alle shawls worden met de hand gemaakt en de oplages worden bewust klein gehouden, zodat je altijd een originele shawl om je nek hebt hangen!

Dit voorjaar komt POM Amsterdam met een speciale Silk Collection: een lijn met kleurrijke, extra grote shawls van prachtige 100% zijden stoffen met unieke dessins. De shawls zijn afgewerkt met een mini-pompom bies of een uni satijnen band.

De shawls zijn online te koop en de prijzen variëren van ? 29,95 tot ? 99,-. Kijk voor meer informatie op de website of Facebook-pagina.