Hoe houd je een man geïnteresseerd?

Relaties door Karin
Een man versieren hoeft niet eens zo?n probleem te zijn. Even lief lachen, beetje hard to get spelen, net doen alsof je ontzettend mysterieus bent en hij is in the pocket. Maar? hoe zorg je eigenlijk dat hij bij je blijft? 
 
De jacht
Veel vrouwen zijn bang dat een man na de jacht niet meer zo geïnteresseerd is. En dat kan inderdaad. Maar zorg er dan voor dat de jacht nooit eindigt. Blijf dezelfde persoon als toen je single, vrij en onbevangen was. Blijf trouw aan jezelf in je relatie!
 

Gespreksstof
?Wat heb jij vandaag gedaan??
?Gewerkt. Jij??
?Ook. Was hetzelfde als altijd.?
?Oké.?
Ja, dit moet je dus zien te voorkomen. Zorg dat je ook veel leuke dingen blijft doen zónder elkaar. Lekker met je vriendinnen uitgaan, aandacht blijven besteden aan je ontwikkeling en carrière en niet meteen al je tijdrovende hobby?s aan de kant schuiven. Zo blijf je elkaar genoeg te vertellen hebben en blijf je hierdoor ook leuk en spannend voor elkaar. Oftewel: verander niet direct in een thuiszittende, verslonsde huisvrouw die vastgeplakt zit aan d?r pantoffels. Daar wordt hij niet warm van. Bovendien ook niet onbelangrijk: laat hem ook lekker z?n eigen dingen doen!

Ruimte
Vrouwen willen over hun problemen praten met vriendinnen en/of hun geliefde. Mannen vaak niet. Als hij ergens mee zit -  wat niets met jou te maken heeft - en hij wil er niet over praten, laat hem dan even. Tuurlijk moet je dingen met elkaar delen, maar soms moet hij dingen even zelf oplossen of heeft hij even tijd en ruimte nodig. Geef hem die ruimte en dring niet aan om continu alles met je te bespreken.
 

 
Laat hem man zijn
We leven in een tijd waarin vrouwen steeds zelfstandiger worden. Hartstikke goed en leuk allemaal natuurlijk, maar soms moet je een man gewoon man laten voelen. Laat hem een gat in de muur boren, kruip achter zijn brede schouders voor die enge bulldog en vraag of hij je band wil plakken omdat jij dat niet kan. Hij blij, jij blij.

Quality time
Quality time betekent niet samen tv kijken. Quality time betekent echt van elkaar genieten door samen een avondje uit te gaan of gewoon thuis samen een spelletje te doen en te kletsen. Zorg dat je van elkaar blijft weten wat de ander bezighoudt. En dit bespreek je veel eerder en relaxter tijdens zo'n avondje dan tijdens Voetbal International. Echt.

Neem initiatief in bed
Mannen zijn aan de ene kant snel tevreden in bed. Maar ze willen ook het gevoel hebben dat jij er ook van geniet en nóg beter, als je zelf de touwtjes in handen neemt. Hij vindt het razend interessant als je zelfvertrouwen toont in bed en je weleens even zal bepalen wat er vanavond tussen de lakens gaat gebeuren. Dus trek aan die pornorode bh en gáán!

Wat doe jij om je kerel geïnteresseerd te houden?