24hourfashiondeal: Trenchcoat met korting

(Web)shops door Redactie Ze.nl
De lente is officieel begonnen en dat vieren wij met 24hourfashiondeal! Wij mogen jullie namens de fijne webshop een supermooie trenchcoat ? dé ideale lentejas - van Welikefashion aanbieden met maar liefst 20% korting! Dat is nog eens fijn?

Voor de dames die nog niet bekend zijn met 24hourfashiondeal nog een korte uitleg! Op deze webshop kun je dagelijks te gekke fashionitems scoren uit populaire webshops (zoals Nelly, ASOS, Welikefashion en de Bijenkorf) met giga korting! De website heet natuurlijk niet voor niets 24hourfashiondeal, want na 24 uur verdwijnen de aanbiedingen. Deal gemist? No worries: de volgende dag staan er weer genoeg leuke nieuwe items op!

Speciaal voor de Ze-lezeressen mochten wij bij Welikefashion een item uitkiezen, dat jullie met 20% korting kunnen kopen. Wij gingen voor the all-time favourite trenchcoat; elke vrouw moet er eigenlijk wel eentje in haar bezit hebben. De trenchcoat is namelijk ideaal als voorjaar-/zomerjas en hij past bij bijna elke outfit!Deze beige trenchcoat van Vero Moda is voorzien van asymmetrische rits, een riem in de taille en donkerbruine knopen. Met deze jas kom je altijd stylish voor de dag; zonnebril op en jij bent ready to go!

Wil jij deze trenchcoat wel aan jouw kapstok zien hangen? Bestel hem dan vandaag op 24hourfashiondeal met de speciale kortingscode en betaal niet ? 79,95 maar ? 63,96.

ShopZe!