WIN: Boek Dolci d'Amore

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Vertrek jij binnenkort naar een zonnig oord om vakantie te vieren? Dan heb je natuurlijk wel een fijn boek nodig! Dolci d?Amore is dan een goede optie; een romantisch boek dat zich afspeelt in Toscane. Win ?m op Ze.nl!

Het verhaal

Lily en Daniel lijken gelukkig, maar dan vindt Lily een foto van Daniels andere gezin, dat hij er op na houdt in Italië. Impulsief boekt Lily een reis naar Italië om hen te vinden. In het Toscaanse dorpje Montevedova hebben twaalf oude vrouwtjes het tot hun missie gemaakt om mensen een nieuwe liefde te bezorgen. Als Lily Montevedova in komt rijden, zien de oude vrouwen hun kans schoon om het hart van dorpslieveling Allessandro te lijmen?

Meer informatie over het boek bekijk je hier!

Ze.nl mag tien exemplaren van Dolci d?Amore van schrijfster Sarah-Kate Lynch weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 4 april.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online. En kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!