Kijkje thuis bij: Vera

Wonen door Ze.nl
Kun jij het ook niet laten om bij vreemden naar binnen te gluren om de inrichting van hun huisje te bekijken? Dan is deze rubriek echt iets voor jou! Wij gunnen je namelijk een kijkje thuis bij verschillende vrouwen.

We nemen dit keer een kijkje in het 'studentenstulpje' van onze stagiaire Vera. Ze woont nu drie jaar op zichzelf in het mooie Amsterdam. "Ik ben ontzettend blij met mijn appartementje in het hippe Amsterdam-Oost. Het enige nadeel is dat het op vier hoog is en er geen lift aanwezig is; elke dag klimmen dus! Maar daar krijg ik wel iets moois voor terug..."


De stijl van haar woning is kort samengevat: huiselijk, gezellig en werelds. "Uit elk land waar ik ben geweest heb ik iets speciaals - zoals een beeld of schilderij - meegenomen. Ook heb ik veel kaarsen, kussentjes en natuurlijk foto's van mijn familie en vrienden. Zo probeer ik er echt mijn huisje van te maken."

"Mijn inspiratie haal ik vooral uit woonbladen zoals 101 Woonideeën en ELLE Wonen. Voor de inrichting kom ik veel op woonboulevards, maar ik ben ook vaak bij IKEA te vinden. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen."

Links: Een klein deel van mijn verzameling uit het buitenland.
Rechts: In deze keuken leef ik mij elke dag uit voor een heerlijke maaltijd.

Links: Deze buddha heb ik afgelopen jaar voor mijn verjaardag gekregen.
Rechts: Vanaf mijn dakterras heb ik uitzicht over heel Amsterdam. Vooral met heldere dagen en Oud & Nieuw is het geweldig!

Elke zomer leef ik ongeveer op het dakterras: heerlijk relaxen in de hangmat en barbecuen met vrienden.

De slaapkamer heb ik heel basic gehouden: wit met een grijze wand. De ideale kamer om lekker te ontspannen. 

Wij zijn erg benieuwd naar jouw interieur! Als jij ons - en de leZeressen - een kijkje wil gunnen in jouw huis, stuur dan een mailtje naar redactie@ze.nl. En wie weet staat jouw interieur binnenkort wel op Ze.nl!

Is de stijl van Vera iets voor jou?