HoofdredactriZe Jet neemt afscheid

Lifestyle door Jet
Ik wist dat dit moment ooit zou komen, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren? Ik ga afscheid nemen van mijn ?kindje? Ze.nl! Gelukkig krijg ik er iets heel moois voor terug: een superleuke baan bij Allerhande!
 
Ik noem Ze.nl mijn ?kindje?, want zo voelt het ook echt. Ik werk tenslotte al bijna vijf jaar voor de site. In de zomer van 2007 kwam ik bij Ze.nl terecht als stagiaire en ik ben nooit meer weggegaan. Na mijn stage mocht ik er parttime blijven werken, mijn afstudeeropdracht voor Ze.nl doen, na een reis van vijf maanden mocht ik zelfs weer terugkomen en uiteindelijk heb ik het tot hoofdredactrice geschopt. Jullie kunnen je dus wel voorstellen hoe dankbaar ik ben voor alle kansen die ik hier heb gekregen!


Eén van mijn eerste interviews...
 
In die vijf jaar heb ik Ze.nl zien groeien en groeien. Toen ik begon als stagiaire was Ze.nl nog maar een paar weken online, hadden we nauwelijks bezoek en kregen we maar weinig mailtjes en uitnodigingen. Maar door het harde werk van de vorige hoofdredactriZe Marieke Brouwer, alle fantastische stagiaires, redactrices, freelance schrijfsters en ikzelf is de site uitgegroeid tot wat het nu is: het leukste en gezelligste online vrouwenmagazine van Nederland! De bezoekersaantallen stijgen nog elke maand en de mailtjes en uitnodigingen vliegen ons om de oren. Wat ben ik trots op de site en op iedereen die eraan meewerkt!
 

De oude lay-out van Ze.nl - wat een verschil hè?
 
En toen had ik opeens een mailtje van een vriend in mijn mailbox waarin hij mij informeerde over een vacature voor bladcoördinator bij Ahold / Allerhande. Voor mij een droomvacature, want ik ben helemaal gek op alles wat met eten te maken heeft! Ik besloot op de vacature te reageren, werd uitgenodigd voor een gesprek, voor een tweede gesprek en werd vervolgens gebeld met het geweldige nieuws dat ik de baan had gekregen! Hoewel ik het lastig vind om Ze.nl los te laten, voel ik ook dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. En aan uitdaging geen gebrek bij Allerhande: ik ga de planning bijhouden, artikelen redigeren én ik ben verantwoordelijk voor de receptenkaarten. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!
 
Met mijn oud-collega's van Four People in Las Vegas
 
Ik blik terug op vijf fantastische jaren bij Ze.nl waarin ik waanzinnig veel heb geleerd en de meest leuke dingen heb gedaan. Zo ben ik van bedrijf gewisseld (van Four People naar EEN Media) en heb ik daar een nieuwe lay-out en nieuwe rubrieken mogen lanceren: een highlight van mijn Ze.nl-periode. Maar ook interviews met o.a. Jim Bakkum, Heleen van Royen en Alain Clark, als reporter aan de rode loper staan bij premières van Sex and the City en Komt Een Vrouw Bij De Dokter, prachtige persreizen naar Curaçao en Italië, alle musicals en andere persevents die ik heb bezocht en niet te vergeten: de ?bedrijfsuitjes? naar Las Vegas en New York! Deze herinneringen neem ik voor altijd met me mee...
 
 
Ze.nl: ik ga je missen! Alle hilarische en taboedoorbrekende artikelen, de leuke en eerlijke reacties van de trouwe leZeressen en natuurlijk alle collega?s. Want niets geen haat en nijd en andere The Devil Wears Prada-taferelen hier, maar één groot warm bad vol met fijne mensen. Lieve leZeressen, bedankt voor deze geweldige tijd, want zonder jullie geen Ze.nl!
 
Veel liefs,
 
(ex-)HoofdredactiZe Jet

P.s. Jullie krijgen binnenkort meer nieuws over wie mij gaat opvolgen; voorlopig kunnen jullie met vragen o.i.d. terecht bij topredactriZe Karin (karin@ze.nl)!