Even voorstellen: de nieuwe hoofdredactriZe!

Werk & studie door Karin
Sinds Jet eind april weg is gegaan heeft Ze.nl meer dan een maand zonder hoofdredactriZe gezeten: hoe kan dat?! En wie is per 1 juni de nieuwe hoofdredactriZe van Ze.nl geworden..? Lees snel verder!

Even voorstellen

Hallo lieve leZeressen, ik ben Karin en ik ben officieel per 1 juni de nieuwe hoofdredactriZe van Ze.nl! Als het goed is kennen jullie me al, want sinds 1 november 2011 ben ik in dienst als vaste redactriZe van dit fijne online vrouwenmagazine. Toen Jet liet weten dat ze wegging om bij Allerhande aan de slag te gaan, waren wij allemaal erg verdrietig. Wat moeten we zonder lieve Jet?! Maar al snel ging ik nadenken: ik wilde eigenlijk haar job wel overnemen. Wat een droomfunctie! Helaas zeiden mijn bazen niet direct binnen twee minuten ?ja hoor!? en volgden er vele gesprekken en onderhandelingen. Sinds Jet weg is heb ik haar werkzaamheden al overgenomen, dus afgelopen maand heb ik al (met heel veel plezier) aan het roer gestaan van Ze.nl. Gelukkig mag ik dit dus komende tijd verder gaan doen, maar dan lekker (bijna) fulltime in plaats van de twee á drie dagen per week die ik afgelopen maand voor Ze heb gewerkt. (En nee, de functie hoofdredactriZe parttime vervullen is geen aanrader. Stress vierde hoogtijdagen!)


Jarig op de redactie

Maar nu kan en mag ik me dus volledig op Ze.nl storten en wat heb ik daar zin in! Vanaf het moment dat ik begin 2010 Ze.nl leerde kennen dacht ik: wat zou het gaaf zijn als ik ooit hoofdredactrice zou worden van deze leuke site! Ik heb daarom destijds gesolliciteerd voor de functie van freelancer en veel artikelen geschreven. Toen een halfjaar geleden de vacature voor vaste redactriZe vrijkwam, wist ik dan ook niet hoe snel ik een sollicitatiebrief moest schrijven. En nu, iets meer dan halfjaar later, mag ik mezelf hoofdredactriZe noemen: voor mij een droom die uitkomt.

Hoe nu verder met Ze?
Wat kunnen jullie verwachten van Ze.nl komende tijd? Ik ben in gesprek geweest met verschillende nieuwe freelancers om te komen schrijven voor ons leuke online magazine. Ik wil dan ook ? als we weer op volle bezetting zitten ? zo snel mogelijk naar meer artikelen per dag. Vier per dag is leuk, maar vijf is nog leuker tenslotte. Daarbij wil ik dat de rode draad van Ze.nl hetzelfde blijft: entertainen, inspireren, nuchter, met humor en taboedoorbrekend. Alles moet op Ze.nl bespreekbaar zijn voor vrouwen. Van piemels en jaloezie tot de eerste scheet die je bij je vriendje laat. Waarom dit niet bespreekbaar maken als elke vrouw hiermee te maken heeft?

Samen met Vera, oud-stagiair Janneke en ex-hoofdredactrice Jet

Ook komen er meer vaste rubrieken en columns op vaste dagen, zodat we een duidelijk format krijgen. Daarnaast probeer ik natuurlijk de gaafste winacties voor jullie te regelen en de leukste, grappigste schrijfsters te charteren om jullie van de interessantste artikelen te voorzien.

Heel veel leesplezier komende tijd en ik hoop dat jullie trouw Ze.nl blijven bezoeken. Tot heel snel op de site!

Heel veel liefs,

Karin Broeren
HoofdredactriZe Ze.nl