OnZe goede voornemens: Ze.nl over 1 jaar

Werk & studie door Madelon
Een nieuw jaar, een nieuw begin, compleet mét goede voornemens en doelen voor 2013. En hier op de redactie doen we daar vrolijk aan mee! Want wat willen wij volgend jaar met de site? Let maar op: hier staat Ze.nl op 31 december 2013!

Aan het eind van volgend jaar?? rijdt hoofdredactrice Karin een dikke leasebak

In december 2013 gaan de zaken beter dan ooit tevoren, en dus heeft Karin wel een leaseauto verdiend. Natuurlijk kan de auto niet anders dan een fijne roze kleur hebben en vooral ont-zet-tend groot zijn. Helaas staat de auto op 31 december al een paar maanden te verstoffen in de garage, de Amsterdamse grachtjes zijn namelijk niet bepaald begaanbaar met deze slee van een auto? 
? rijdt redactrice Madelon een roze leasescooter

Wat dat betreft heeft redactrice Madelon het eind 2013 beter voor elkaar: zij rijdt een fijn scootertje van de zaak! Een scooter ja, geen auto ? het verschil moet er zijn? Inmiddels werkt ze net als Karin fulltime en crosst ze dus een paar dagen per week door Amsterdam met dit roze monstertje. Jahoeee! 
? schieten de bezoekersaantallen door het dak

Zitten we aan het begin van 2013 nog op een getal met zes cijfers qua bezoekersaantallen, aan het eind van dit jaar zijn die aantallen vertienvoudigd. Op z?n minst. Zoals jullie kunnen zien in deze grafiek gaan de bezoekersaantallen als een tierelier en is Ze.nl eind 2013 hard op weg om alleenheerschappij in Nederland te behalen. En daarbuiten? 
? gaan we internationaal

Want met kantoren in New York, Parijs en Dubai hebben we over een jaar niet alleen heerschappij over Nederland, maar ook over de hele wereld: Ze.nl goes international! Wel houden we het qua naam maar bij Ze.com, Ze.fr en Ze.co.uk. Het internetadres She.com roept bij ons namelijk heel andere associaties op (en is bovendien vást al bezet)? 
? hebben we nieuwe decoratie op kantoor

Bij nieuwe kantoren horen ook nieuwe inrichtingen en dus nieuwe decoraties! Lang is erover gepraat en eindelijk hebben we onze zin gekregen: bovenstaande hapjes (en meer) prijken op onze kantoren aan de muur. Levensgroot. No need to explain, right?

 

 
? hebben we acht stagiaires in dienst

Aan het eind van dit jaar zitten we geen moment verlegen om koffie of lekkere dingen van de supermarkt: we hebben dan namelijk acht stagiaires in dienst die ons naast de leukste artikelen óók voorzien van koek en zopie. In de winter, dan. In de zomer, als de klok richting de zes uur gaat, kunnen we op cocktails rekenen. Omdat het kan! En iedere ochtend staat ons bureau op bovenstaande manier op ons te wachten: koffie, donuts en bloemen. Leuke stagiaires, toch? Inmiddels zijn we overigens ook zo?n zes kilo aangekomen? 
? geven we minstens zulke prijzen weg als Oprah

De nieuwste Volkswagen Beatles, pretreisjes naar New York of Sydney, duizenden euro?s shoptegoed en etentjes in de beste sterrenrestaurants van Europa: eind 2013 kunnen jullie het allemaal winnen op onze site. We zijn namelijk hard op weg om miss Winfrey van haar troon te stoten en voor Ze.nl de meest fantastische prijzen te regelen! Who needs Oprah anyway? 
? is Ze.nl gewoon Ze.nl zoals jij haar kent, maar dan nóg beter, leuker, gezelliger, groter en mooier

Natuurlijk stijgt al het aankomende succes ons niet naar het hoofd en daarom blijven we met beide benen op de grond staan. Ze.nl zou Ze.nl niet zijn zonder jullie lieve commentaren, jullie soms kritische blik en de gezellige sfeer die bij de site hoort. En dat willen we dit jaar gewoon zo houden! We hopen Ze.nl daarom vooral verder uit te laten groeien tot iets wat lijkt op wat we hierboven beschreven hebben, maar bovenal willen we gewoon hét online magazine van Nederland zijn/worden/blijven. En daar gaan we ook dit jaar weer ons stinkende best voor doen!

Lieve LeZeressen, wij wensen jullie een spetterend 2013 toe vol liefde, plezier, geluk, ambitites, mooie momenten, behaalde doelen, gezelligheid, lieve mensen, leuke activiteiten, véél lekker eten en drinken, mooie reizen én natuurlijk veel leesplezier op deze website! En zorg ervoor dat de mooiste momenten van 2012 alleen maar de basis vormen voor de mindere momenten van 2013. Dan kan jullie jaar niet meer stuk!