Lifestyle / Media
Media

Nu bij eBook.nl: Vier lenteromans voor ? 25!

Op vakantie gaan met een halve koffer vol met dikke pillen? Sinds de uitvinding van de eBook hoeft dat niet meer. En nog mooier: bij eBook.nl krijg je nu 4 heerlijke romans voor maar ? 25! LeesZe!

EBook.nl is sinds 2000 de grootste eBook-download shop van Nederland. Met meer dan 14.000 titels bieden ze het breedste aanbod en de meeste Nederlandstalige eBooks aan. De digitale boeken zijn te lezen op bijna alle eReaders en tablets. Niks geen dikke boeken meer in je tas voor tijdens die lange treinreis of vakantie. Gewoon één tablet en lezen maar. Hoe fijn!

Daarbij heeft eBook.nl nu een hele speciale aanbieding. Namelijk vier heerlijke lenteromans voor maar ? 25 in plaats van ? 45,96! De volgende titels zitten in het pakket:

Maggie O'Farrell - Voorbij de liefde
Voorbij de liefde vertelt het prachtige verhaal van een liefde die niet was voorbestemd, van de relatie tussen verschillende generaties, moeders en dochters, vaders en zonen en van verlies en geluk.

Rachel Shukert - Alles wordt fantastisch!
De New Yorkse Rachel Shukert krijgt als jonge twintiger een onbenullig maar felbegeerd rolletje in een toneelstuk. Onverwacht krijgt ze daarmee precies waarnaar ze altijd heeft verlangd: een tournee door Europa. Bij de Oostenrijkse douane blijkt Rachel haar paspoort niet te hoeven laten stempelen, wat haar een vrijbrief geeft voor een oneindige vakantie in Europa. Rachel reist van Wenen via Zürich naar Amsterdam. Maar wat begint als een 'zoektocht naar zichzelf', wordt een aaneenschakeling van hilarische gebeurtenissen.

Eowyn Ivey - Kind van sneeuw
Alaska 1920. Mabel en Jack hebben het zwaar. Jack gaat gebukt onder de enorme hoeveelheid werk op de boerderij en Mabel worstelt met de eenzaamheid en het verdriet over het feit dat zij geen kinderen kunnen krijgen. Bij de eerste sneeuwval van het seizoen bouwt het echtpaar in een opwelling een kleine sneeuwpop. De volgende morgen is het sneeuwkind verdwenen, maar plotseling vangen ze een glimp op van een blond meisje dat door het bos rent. Het kleine meisje, dat zichzelf Faina noemt en zo uit een sprookje lijkt te zijn gewandeld, verovert al snel Jack en Mabels hart. Ze zien haar maar al te graag als hun dochter. Maar in Alaska zijn leven en dood onvermijdelijk met elkaar verbonden. Wat het echtpaar van Faina leert, verandert hun leven voorgoed.

Aimee Bender - De smaak van droef en zoet
Op de avond voor haar negende verjaardag neemt Rose Edelstein een hap van haar moeders zelfgemaakte citroentaart en ontdekt dat ze over een wel heel bijzondere gave beschikt. Ze proeft niet zo zeer de heerlijke smaak van de taart, maar de emoties van haar moeder. Vanaf dat moment vormt eten geen genot meer voor Rose, want iedere maaltijd kan weer iets onthullen.
De smaak van droef en zoet is een gevoelige coming of age-roman, een metafoor voor verlies van onschuld, en tegelijkertijd een ontroerend portret van een gezin dat langzaam uiteen dreigt te vallen.

Het voordeelpakket is verkrijgbaar tot en met zondag 6 mei 2012. Voor meer informatie kun je hier kijken.