Kijkje thuis bij: Anouk

Wonen door Redactie Ze.nl
Kun jij het ook niet laten om bij vreemden naar binnen te gluren om de inrichting van hun huisje te bekijken? Dan is deze rubriek echt iets voor jou! Wij gunnen je namelijk een kijkje thuis bij verschillende vrouwen.

We nemen dit keer een kijkje in het stulpje van Anouk. Samen met haar vriend woont ze in een appartement van 100 m2 in Almere. ?In januari hebben mijn vriend en ik dit huis gekocht. We hebben de boel flink verbouwd, waarbij we veel hulp hebben gehad van onze ouders. Alles is opnieuw geschilderd en behangen, de keuken en badkamer zijn vervangen en er ligt een mooie laminaatvloer in. Eigenlijk is alleen het toilet nog hetzelfde gebleven.?

De stijl van haar woning is kort samengevat: strak en modern, maar toch ook huiselijk. ?Door kaarsen, planten, kussens en schilderijen probeer ik een beetje sfeer te creëren. Er komt nog iets leuks boven de bank te hangen, want daar is het nog erg kaal en kil. We zitten er nu net een maandje in, dus het is nog niet helemaal af.?

?Mijn inspiratie haal ik vaak uit woonbladen of van internet (Pinterest bijvoorbeeld). Ook in woonwinkels doe ik veel inspiratie op. Karé vind ik een erg leuke winkel, ze hebben daar net even iets apartere dingen. Maar ik kom ook graag bij Ikea en Action. En op Marktplaats kan ik ook goed slagen, daar komen de eettafel en salontafel bijvoorbeeld vandaan.?

Links: ?Ik ben erg blij met onze keuken. De spotjes onder de bovenkasten vind ik achteraf echt een pluspunt, het staat erg luxe.?
Rechts: ?De muur richting de keuken was behoorlijk kaal. Dit schilderijtje vrolijkt de boel een beetje op.?

?We hebben er bewust voor gekozen om de muur bij de eethoek een opvallend behangetje te geven, anders is het maar zo wit.?
 
?De badkamer is mijn grote trots. De natuursteentegels heb ik voor een prikkie in een outletstore gescoord. En ik ben helemaal happy met onze inloopdouche!?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw interieur! Als jij ons - en de leZeressen - een kijkje wil gunnen in jouw huis, neem dan contact met ons op via redactie@ze.nl. En wie weet staat jouw interieur binnenkort dan wel op Ze.nl!

Lees ook de vorige edities van Kijkje thuis bij! Is de stijl van Anouk iets voor jou?