WIN: Boek Het ziet er allemaal goed uit

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Een nachtmerrie voor elke moeder: je voelt dat er iets niet goed is aan je pasgeboren kindje, maar de doktoren nemen je niet serieus en je wordt niet gehoord. Lijkt je dit interessant leesmateriaal? Ze.nl mag tien exemplaren weggeven!

Het verhaal

'Het ziet er allemaal goed uit,' zei de gynaecoloog na elke echo. Maar Anke vermoedt al tijdens de zwangerschaps-controles dat er iets mis is met haar baby. Als ze vervolgens bevalt van een dochter met een uiterst zeldzame maagafwijking, wordt ze door de artsen en het verplegend personeel aan haar lot overgelaten. Anke voelt zich machteloos en niet gehoord, terwijl haar baby doodziek is.

Het ziet er allemaal goed uit beschrijft de machteloosheid van een moeder, toont hoe traumatisch het is als je niet wordt gehoord en laat zien hoe belangrijk het is om altijd op je intuïtie te vertrouwen.

Winnen
Wil jij meer lezen? Ze.nl mag 10 exemplaren van Het ziet er allemaal goed uit van Anke ten Doeschate weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook en de actie te delen op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 21 juni 2012.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!